Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑΣ

ΑΘΗΝΑ:

Σήμερα θα γίνουν οι εξής περιοδείες της ΝΑΣ.

- Στις 12 μ., ο Σπύρος Χαλβατζής,υποψήφιος πρόεδρος της διευρυμένης ΝΑ Αθήνας - Πειραιά, στα Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπρόπυργου.

- Στις 9 π.μ., κλιμάκιο υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Αθήνας, Θεοχάρη Παπαμάργαρη, στο Κεντρικό Κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας.

- Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας, στις 9.30 π.μ., με τον υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο Γ. Σταυρόπουλο.

- Στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, στις 10 π.μ., με τους υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους Δ. Αγκαβανάκη και Χ. Χουρδάκη.

- Στο εργοτάξιο της ΣΑΝΥΟ, στις 6.30 π.μ., με τους υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους Δ. Βανδώρο και Γ. Σταυρόπουλο.

- Στο εργοτάξιο του Εκθεσιακού Κέντρου Λ. Κηφισίας, στις 6.30 π.μ. και στο Σχολικό Συγκρότημα Ζωγράφου στις 9 π.μ., με τον υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο Γ. Θεοδώρου.

- Στο γκαράζ του Δήμου Ταύρου, στις 6.30 π.μ., με την υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλο Χρ. Τσεντούρου.

- Στα ΚΑΠΗ της Μεταμόρφωσης Βύρωνα στις 11 π.μ., με τους υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους Σ. Βουλαμάκη και Β. Κολοβό.

- Στα μαγαζιά των Ιλισίων στις 7 μ.μ., με τον υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο Αντ. Ραλλάτο.

- Στα καταστήματα των τραπεζών Γαλατσίου, στις 8.30 με την υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλο Αλ. Μπαλλού.

- Στην Ιατρική και Οδοντιατρική Σχολή, στις 11 π.μ., με τους υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους Τ. Ευαγγελοπούλου και Π. Παλαβό.

- Στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού", στις 10.30 π.μ., με τον υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο Παν. Πάλμο.

- Στις υπηρεσίες καταλόγου ΟΤΕ (Λ. Συγγρού), στις 7 π.μ., με τον υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο Νικ. Σιτζάνη.

- Στους εργάτες του Νεκροταφείου Καλλιθέας στις 9 π.μ., με τους υποψηφίους νομαρχιακούς συμβούλους Γ. Καταχανά και Σ. Μαντζουράνη.

Περιοδεία στα καταστήματα της περιοχής Κάτω Πατησίων - Θυμαρακίων θα πραγματοποιήσουν ο Δημήτρης Φέτσης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα" Εύα Μελά και Κύριλλος Παπασταύρου,σήμερα στις 6.30 μ.μ. Στη συνέχεια στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσουν σε σύσκεψη με θέμα: "Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές" που διοργανώνει η ΚΟΒ Κάτω Πατησίων - Θυμαρακίων του ΚΚΕ στα γραφεία της (Σημαντήρα 18 και Κριτοβουλίδου, κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό των Κ. Πατησίων).

- Αύριο στις 7.30 μ.μ. θα γίνει σύσκεψη γυναικών της περιοχής Κάτω Πατησίων, στην οποία θα μιλήσει η επικεφαλής του ψηφοδελτίου του 4ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων Αλέκα Μπενάτου, (Στρ. Κόρακα 26 - 30) στα Κάτω Πατήσια.

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ:

Κλιμάκιο της ΝΑΣ Δυτικής Αττικής θα περιοδεύσει σήμερα στις 8 π.μ. στις δημόσιες υπηρεσίες της Ελευσίνας. Στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση της παράταξης στην πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα.

ΒΟΙΩΤΙΑ:

Την Πέμπτη 8 του Οκτώβρη,στις 8 μ.μ., θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΑΣ στην πλατεία Λιβαδειάς, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης, Λουκάς Λιάκος.

ΛΕΣΒΟΣ:

Σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, θα γίνει η παρουσίαση του συνδυασμού της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" και θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Βαγγέλης Παλαιολόγος.

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ:

Η ΝΑΣ και η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" θα πραγματοποιήσουν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή τους σήμερα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου. Θα μιλήσουν ο Κώστας Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος και ο Τίμος Παπανικολάου,υποψήφιος νομάρχης.

ΠΡΕΒΕΖΑ:

Την Πέμπτη 8 του Οκτώβρη, στις 9.30 μ.μ., ο υποψήφιος νομάρχης της Νομαρχιακής Κίνησης Πρέβεζας "Νέοι Ορίζοντες"Γιάννης Νόβας, θα μιλήσει στην κεντρική συγκέντρωση της παράταξης στην παραλία.

ΚΑΒΑΛΑ:

Την κεντρική τους συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 7 μ.μ. η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" και η "Προοδευτική Δημοτική Κίνηση Καβάλας" μπροστά στο εκλογικό τους κέντρο (Δοϊράνης 12). Θα μιλήσουν ο υποψήφιος νομάρχης Καβάλας Βασίλης Λιόγκας και ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Δήμος Ζαχαριάδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ