Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΤΤΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ: Για το πρόγραμμα και τη δράση του συνδυασμού στην τελική ευθεία των εκλογών, θα συζητήσει σήμερα Τετάρτη, ο υποψήφιος δήμαρχος ΑθηναίωνΛεων. Αυδής με τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους του συνδυασμού, στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα Λογιστών - Κάνιγγος 27.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Σήμερα, στις 7 μ.μ., ο δήμαρχος Βύρωνα και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της "Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης" Νίκος Ρογκάκος,θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Φατσέα, της συνοικίας Ζωοδόχου Πηγής.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Περιοδεία στη λαϊκή αγορά της οδού Κεφαλληνίας, στις 9.30 π.μ., θα πραγματοποιήσει, σήμερα, κλιμάκιο της "Δημοτικής Αναγέννησης Αγίων Αναργύρων",με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γεράσιμο Θεοδωράτο.Στις 5.30 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση στη συνοικία των Μυκονιάτικων.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιεί σήμερα, στις 7.30 μ.μ., η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Περιστερίου" στην Αγία Αναστασία στον Ανω Λόφο, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Π. Σοφό.Αύριο θα γίνει συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στην πλατεία Μπουρναζίου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Το εκλογικό της κέντρο στην οδό Χαροκόπου και Κρέμου θα εγκαινιάσει σήμερα στις 6 μ.μ. η "Δημοκρατική Δημοτική Ενότητα".Αύριο, στις 8 μ.μ., θα εγκαινιάσει το εκλογικό της κέντρο στην οδό Θησέως και Δημητρακοπούλου.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Η "Προοδευτική Αγωνιστική Κίνηση Ελευσίνας",σήμερα Τετάρτη 8 μ.μ., διοργανώνει συγκέντρωση γυναικών στο ουζερί του Α. Γκιόκα. Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Κατερίνα Μαϊλη,ενώ θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής Αντώνης Χοροζάνης.

ΙΛΙΟΝ: Αύριο, στις 7.30 μ.μ., η "Δημοκρατική Ενότητα" διοργανώνει συγκέντρωση στην περιοχή Ζωοδόχος Πηγή, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχοςΝ. Τριανταφύλλου.

ΡΕΝΤΗΣ: Το εκλογικό της κέντρο στην κεντρική πλατεία Ρέντη εγκαινιάζει η "Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία" αύριο στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Κυριακού.

ΤΑΥΡΟΣ: Αύριο στις 8.30 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του πρώτου εκλογικού κέντρου της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγή"" (Γρ. Λαμπράκη και Χάρμαλη). θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και θα μιλήσει ο Παναγιώτης Βακαλόπουλος.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: "Η πρόταση της παράταξής μας, για αλλαγή στο δήμο τώρα", είναι το θέμα της λαϊκής συγκέντρωσης που διοργανώνει η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου",αύριο στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπακωνσταντίνου και θα γίνουν παρεμβάσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Αύριο στις 8.30 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Δημοκρατικής Συνεργασίας".Θα μιλήσει ο Γιώργος Γιώγος.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Η "Δημοτική Ενωτική Κίνηση" διοργανώνει συνεστίαση - συνάντηση αύριο στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα "Πωγώνι" (Στρατάρχου Καραϊσκάκη 3).

ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ: Συγκέντρωση με θέμα "Το Πεντελικό όρος και η εμπορευματοποίησή του" διοργανώνει η "Αγωνιστική Συνεργασία για την αναζωογόνηση της Νέας Πεντέλης" αύριο, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Πεντέλης (Πλατεία Ηρώων). Θα μιλήσουν η υποψήφια δήμαρχος Ερνα Γκιζιάκη και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Αντώνης Ραλλάτος.

ΕΠΑΡΧΙΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αύριο, στις 6 μ.μ., ο υποψήφιος δήμαρχος Ζαλόγγου Πρέβεζας Χρήστος Ζήσης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα γραφεία της Πανηπειρωτικής, πίσω από το παλιό δημαρχείο της Αθήνας.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Σήμερα, η "Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση - Οικολογική Παρέμβαση" θα πραγματοποιήσει στις 6.30 π.μ. οικολογική παρέμβαση στο εργοτάξιο της ΔΕΗ. Αύριο, στις 9 μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κίνησης στην κεντρική πλατεία.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση",με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Σοφία Τεμεκενίδου, για σήμερα Τρίτη έχει προγραμματίσει τις εξής περιοδείες: Στις 10 π.μ. στο νοσοκομείο "Φοίνικα", στις 11 π.μ. στο ΙΚΑ Καλαμαριάς και στις 6.30 μ.μ. στη συνοικίες Αϊ - Γιάννη και Παλιάς Κρήνης. Αύριο στις 11.30 π.μ. θα κάνει περιοδεία στο ΚΑΠΗ.

ΣΥΚΕΕΣ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Συκεών",με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Βασιλειάδη σήμερα στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων. Αύριο θα γίνει περιοδεία στις οδούς Εβρου - Αίνου - Φερρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ