Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Να βάλουμε φραγμό στον κατήφορο!

Περιοδεία της Μαίρης Παντελή, υποψήφιας δημάρχου Ιωαννίνων της "Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης - οικολογικής παρέμβασης", στα Ελληνικά Ταχυδρομεία

Στο κεντρικό κτίριο και στο υποκατάστημα διαλογής των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), στα Γιάννενα, περιόδευσε χτες η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της "Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης - οικολογικής παρέμβασης", Μαίρη Παντελή.

Οι εργαζόμενοι στα Ταχυδρομεία συζήτησαν με την υποψήφια δήμαρχο θέματα, που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως το ύψος των ανταποδοτικών τελών, τον τρόπο λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων, αλλά και τα ζητήματα των εργασιακών σχέσεων στη συγκεκριμένη υπηρεσία, δίνοντας έμφαση στο θέμα της ιδιωτικοποίησης των ΕΛΤΑ.

Η υποψήφια δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους, όταν σταθούν μπροστά στην κάλπη, να σκεφτούν την ανασφάλεια, την ανεργία, την ακρίβεια, τους ταξικούς φραγμούς στην παιδεία και την υγεία, το ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής ή κοινωνικής σημασίας, την κυβερνητική βία και τον αυταρχισμό και να "μαυρίσουν" τους υποψήφιους που δεν αντέδρασαν σε αυτήν την πολιτική.

Η Μ. Παντελή ζήτησε από τους εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ να στείλουν ισχυρό μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης, για να μπει φραγμός στο σημερινό κατήφορο και να αναγεννηθούν οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Να αναδείξουν δυνατή την "Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση - οικολογική παρέμβαση" σε ποσοστά και αιρετούς, για να εμποδιστεί η παραπέρα μετατροπή του δήμου σε φοροεισπράκτορα και μακρύ χέρι της κυβέρνησης. "Για να ακουστεί ξανά η άλλη φωνή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που έλειψε την περασμένη τετραετία", τόνισε η Μ. Παντελή. Η υποψήφια δήμαρχος επισήμανε: "Τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί χωρίς αγώνες, και σε αυτούς τους αγώνες θα βρουν ένθερμους συμπαραστάτες και συναγωνιστές την "Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση - οικολογική παρέμβαση"".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ