Κυριακή 4 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

ΑΤΤΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Ο δήμαρχος Κώστας Κορτζίδης και η Ενωση Ποντίων Σουρμένων εγκαινιάζουν σήμερα στις 5 μ.μ., το Ποντιακό Μουσείο (πλατεία Εθνικής Αντίστασης).

ΑΛΙΜΟΣ: Συγκέντρωση την Τρίτη στις 8 μ.μ. στο Κάτω Καλαμάκι (οδός Θουκυδίδου) με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Δουρίδα.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Την Τρίτη πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Συνεργασίας", στην πλατεία Αγίας Ελεούσας, στις 8 μ.μ.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας" στις 8 μ.μ. (Ηρακλείου και Μικράς Ασίας). Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Τσουκαλάς και ο Σπύρος Χαλβατζής.

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: Την Τετάρτη στις 8 μ.μ. στην πλατεία Πατριάρχου θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Συνεργασίας".Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Γεωργούτης και θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της ΝΑΣ. ΚΗΦΙΣΙΑ: Την Τρίτη στις 8 μ.μ. στην πλατεία Πλατάνου θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς Μαιρήνη Στεφανίδη.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Κεντρική συγκέντρωση της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" την Τετάρτη στις 8 μ.μ. στο Παλιό Τέρμα, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Μπάμπη Ασφή.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Σήμερα στις 7 μ.μ. στην πλατεία Μαρκόπουλου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Ενότητας Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη".

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Παλαμά την Τρίτη 6 Οκτώβρη στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δασκαλόπουλος και θα χαιρετίσει ο επικεφαλής της "Δημοτικής Ενότητας" Νίκος Ζαχάρος.

ΕΠΑΡΧΙΑ

ΘΗΒΑ: Την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Θήβας θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Βασιλική Γκιόκα.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 9 μ.μ. στην παραλία θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης".Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ιωάννα - Σοφία Ντούρου και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης Δημήτρης Ραχιώτης.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" θα μιλήσει στο Παγκράτι και την Τρίτη στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Πάρκου, όπου θα μιλήσει και ο υποψήφιος νομάρχης Χρ. Οικονόμου.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Την Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, θα μιλήσει ο Θαν. Καραγιαννόπουλος υποψήφιος δήμαρχος της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας".

ΑΓΡΙΝΙΟ: Η ΔΑΣ πραγματοποιεί συγκέντρωση γυναικών σήμερα στο εκλογικό κέντρο (πλατεία Ειρήνης), στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Σιδέρη.

ΑΜΦΙΣΣΑ: Την Τρίτη στις 8 μ.μ. η "Δημοτική Κίνηση" διοργανώνει συγκέντρωση στον πεζόδρομο της πλατείας Λαού. Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ελένη Αρμάου και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης Νίκος Αγγελόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ