Κυριακή 4 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί εκδήλωση σήμερα στις 10.30 π.μ.,για να τιμηθεί η θυσία των ηρώων πατριωτών, που έδωσαν τη ζωή τους στο Μπλόκο του Δουργουτιού, που έκαναν οι Γερμανοί και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, στις 9-8-1944. Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του μνημείου στην πλατεία που βρίσκεται πίσω από το ξενοδοχείο "Ιντερκοντινένταλ".
  • Το Παράρτημα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ της ΠΕΑΕΑ διοργανώνει σήμερα στις 10.30 π.μ. εκδήλωση προς τιμήν της επετείου του Μπλόκου Περιστερίου από τους Γερμανοτσολιάδες στις 6-7-1944 και των πεσόντων αγωνιστών. Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Ζουμη (Θηβών και Τζ. Κέννεντυ, Λόφος Αξιωματικών).
  • Το Παράρτημα ΠΑΤΡΑΣ της ΠΕΑΕΑ και η οργάνωση ΚΝΕ της πόλης διοργανώνουν σήμερα στις 10.30 π.μ.,εκδήλωση για να τιμηθούν οι παρακάτω επέτειοι: Των 57 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ και των 54 χρόνων της απελευθέρωσης της Πάτρας από τον ΕΛΑΣ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα.
  • Το Παράρτημα ΑΓΡΙΝΙΟΥ της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί σήμερα στις 9 π.μ. εκδήλωση για να τιμήσει την επέτειο των 57 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ και της απελευθέρωσης της πόλης. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου.
  • Το Παράρτημα ΡΟΔΟΛΕΙΒΟΥΣ της ΠΕΑΕΑ σήμερα στις 11 π.μ.,στην Παλιοκώμη Σερρών, πραγματοποιεί τιμητική εκδήλωση στο χώρο του μνημείου για τους: Παρασκευά Μπάρμπα,Απόστολο Τζάνη,Μωυσή Πασχαλίδη,Αραμπατζή Μαζαράκη και Λάμπρο Μαζαράκη,αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και στελέχη του Γραφείου Μακεδονίας του ΚΚΕ, που εκτελέστηκαν από τους Βούλγαρους φασίστες κατακτητές τον Οκτώβρη του 1941.
  • Το Παράρτημα ΣΕΠΟΛΙΩΝ - ΘΥΜΑΡΑΚΙΩΝ της ΠΕΑΕΑ, την Τετάρτη 6-10-98 στις 6 μμ,καλεί τα μέλη του στα γραφεία του (Αγχιάλου 26) σε συγκέντρωση με θέμα: "Δημοτικές εκλογές".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ