Τετάρτη 7 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κεντρική συγκέντρωση αύριο στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

ΝΙΚΑΙΑ: Κεντρική συγκέντρωση αύριο στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Θα μιλήσει η Βέρα Νικολαϊδου.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κεντρική συγκέντρωση αύριο στις 8 μ.μ. στην πλατεία Κοραή. Θα μιλήσει ο Π. Σαλπέας.

ΤΑΥΡΟΣ: Στους εργαζόμενους του δήμου θα μιλήσει σήμερα ο Παναγιώτης Βακαλόπουλος.Η συγκέντρωση θα γίνει στο Δημαρχείο στις 12.30 μ.μ. Θα γίνει και περιοδεία στη λαϊκή αγορά, ενώ την Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση της Κίνησης στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Αη Γιώργη).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Σήμερα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου η κεντρική συγκέντρωση, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Σαμπάνη.Αύριο στις 8 μ.μ. στην παραλία Ασπροπύργου θα γίνει η δεύτερη κεντρική συγκέντρωση της παράταξης.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: Κεντρική συγκέντρωση διοργανώνουν η "Λαϊκή Αγωνιστική Συνεργασία" και η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Δυτικής Αττικής" σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Μητροπόλεως. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Μπιρμπάκος και ο υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής, Αντώνης Χοροζάνης.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Σήμερα στις 7.30 μ.μ. θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Νέας Πορείας". Η συγκέντρωση θα γίνει στον πεζόδρομο Αλκινόου (ΙΚΑ) και θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Σταύρος Κορομπίλης.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο (Στρατάρχη Καραϊσκάκη και Δαβάκη). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος.ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση της Κίνησης. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κουντουρέλλης, ενώ θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της ΝΑΣ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αύριο στις 8 μ.μ. θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΔΔΕ στην πλατεία Δαβάκη. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Αριστείδης Αβραμίδης.

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: Σήμερα στις 8 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο στην πλατεία Πατριάρχου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Συνεργασίας".Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Γεωργούτης και θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της ΝΑΣ.

ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Στην κεντρική συγκέντρωση στο Ηρώο Ν. Χαλκηδόνας, αύριο στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Πολίτης.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Σήμερα στις 7 μ.μ. στη Σαφράμπολη, στην πλατεία Αγ. Στεφάνου, η ΔΗΠΙ πραγματοποιεί συγκέντρωση, που θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Τσουκαλάς.Την Πέμπτη στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Νεάπολη, στον Αγ. Ευστάθιο. Θα μιλήσει ο Π. Τσουκαλάς και θα χαιρετίσει υποψήφιος της ΝΑΣ.

ΔΑΦΝΗ: Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία του Δημαρχείου πραγματοποιεί σήμερα στις 8 μ.μ. η Κίνηση "ΔΑΦΝΗ - 2000". Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ειρήνη Καρρά.

ΑΙΓΙΝΑ: Την Παρασκευή στις 7.00 μ.μ., θα γίνει η κεντρική ομιλία της ΔΑΚ, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Κοττάκης,στην παλιά προβλήτα της Αίγινας.

ΠΕΥΚΗ: Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΕΔΚΠ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο της παράταξης (λεωφ. Ειρήνης και Δημοκρατίας, 13η στάση).

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντινίδης,ενώ θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Σωκράτης Μαντζουράνης.

ΑΛΙΜΟΣ: Σήμερα πραγματοποιείται συγκέντρωση στο Ανω Καλαμάκι στην οδό Δωδεκανήσου, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Συγκέντρωση στην πλατεία Χίου στο Κ. Χαλάνδρι διοργανώνει την Παρασκευή στις 7.00 μ.μ. ο συνδυασμός. Θα μιλήσει ο Γρ. Γυφτόπουλος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Κοινή συνέντευξη Τύπου των τριών υποψήφιων δημάρχων θα γίνει σήμερα στο Δημαρχείο, στις 8 μ.μ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση διοργανώνει σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 8 μ.μ. η Κίνηση. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Αυγερόπουλος.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιεί η Κίνηση σήμερα, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχίας. Θα χαιρετίσει ο Σπύρος Χαλβατζής.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ. στο Παλιό Τέρμα Γαλατσίου. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Μπάμπης Ασφής και υποψήφιοι νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση πραγματοποιεί η ΔΑΣ αύριο στις 8 μ.μ. στην πλατεία Λαού.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Κεντρική συγκέντρωση αύριο στις 8 μ.μ. στην πλατεία Τερζάκη (4η στάση Ανω Ιλισίων). Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Νίκος Παπακωνσταντίνου,εκπρόσωποι της ΝΑΣ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Η συγκέντρωση θα ολοκληρωθεί με λαϊκό γλέντι.

ΕΠΑΡΧΙΑ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Αύριο, στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, θα μιλήσει ο Θαν. Καραγιαννόπουλος,υποψήφιος δήμαρχος της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας".

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αύριο θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Δημοτικής Συσπείρωσης",στις 8.30 μ.μ., στην παραλία. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Φώτης Σωτηριάδης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σήμερα, στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης και επικεφαλής της ΝΑΣ Ηλίας Μπράβος και ο υποψήφιος δήμαρχος της "Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης"Γιώργος Ζαχάρης,στην Ελευθερίου Βενιζέλου 55 στο Λουτράκι στο εκλογικό κέντρο.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αύριο, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Λιονταράκια) θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Αγωνιστικής Κίνησης Δημοτών Ηρακλείου", με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Στέλιο Ορφανό.Θα ακολουθήσει συναυλία του τραγουδοποιού Μίλτου Πασχαλίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ