Παρασκευή 25 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Υπόθεση όλων μας

Σε γεγονός ευρύτερης σημασίας αναδεικνύονται οι εκλογο-απολογιστικές διαδικασίες που ξεκινούν σήμερα στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, σημειώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο με ανακοίνωσή του και καλεί όλες τις δυνάμεις του να κάνουν δική τους υπόθεση την πετυχημένη διεξαγωγή των εκλογών. Το ΠΑΜΕ προτρέπει τους οικοδόμους να δώσουν μαζικά το «παρών» στις εκλογές και να στηρίξουν με την ψήφο τους τον «Πανοικοδομικό Ταξικό Ενωτικό Συνδυασμό».

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει: «Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο χαιρετίζει τις μαζικές, δημοκρατικές, εκλογο-απολογιστικές διαδικασίες που ξεκινούν στο Συνδικάτο Οικοδόμων από 25 Οκτώβρη μέχρι και 14 Νοέμβρη 2002.

Πρόκειται για μια κορυφαία διαδικασία ενός ταξικού Συνδικάτου, με παραδειγματικές αγωνιστικές παραδόσεις. Ενός Συνδικάτου, που έχει καταξιωθεί στις λαϊκές συνειδήσεις από τη μαχητική πρωτοπόρα παρουσία του, για την υπεράσπιση και διεκδίκηση ευρύτερων λαϊκών δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, για την αποτροπή και απόκρουση των αντεργατικών αντιλαϊκών επιθέσεων του κεφαλαίου, για την πάλη του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο.

Είναι ένα Συνδικάτο, που πρωτοστάτησε στην ίδρυση και συγκρότηση του ΠΑΜΕ, που η δράση και η παρουσία του δυνάμωσε τον ταξικό πόλο μέσα στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Ολα τα παραπάνω επιφορτίζουν με μεγάλες ευθύνες τον κάθε οικοδόμο, που και με την παρουσία του στην εκλογική διαδικασία του Συνδικάτου και με την ενεργό στήριξη και υπερψήφιση των ταξικών δυνάμεων, μπορεί και επιβάλλεται να δικαιώσει τον ταξικό χαρακτήρα του Συνδικάτου και την παρουσία του στο μαζικό λαϊκό κίνημα ως αντίβαρο στις νέες αντιλαϊκές επιθέσεις που απεργάζονται κεφάλαιο, κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ενωση.

Το λαϊκό κίνημα χρωστά πολλά στους οικοδόμους, στα Συνδικάτα τους και τους αγώνες τους. Ολοι οι εργαζόμενοι ωφελούνται από τις επιτυχίες τους. Η πετυχημένη διεξαγωγή των εκλογών του Συνδικάτου Οικοδόμων δεν είναι υπόθεση μόνο των οικοδόμων. Είναι και επιβάλλεται να γίνει υπόθεση όλων μας.

- Ολοι στις εκλογές του Συνδικάτου Οικοδόμων.

- Ψήφο στον "Πανοικοδομικό Ταξικό Ενωτικό Συνδυασμό"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ