Πέμπτη 31 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο πόδι η Πελοπόννησος

Τη δική του φωνή αντίστασης υψώνει σήμερα ο λαός του Μοριά απέναντι στα πολεμοκάπηλα σχέδια των ΗΠΑ και ετοιμάζεται να ενώσει τη δική του φωνή μαζί με αυτήν των φίλων της ειρήνης όπου Γης, που σήμερα διαδηλώνουν για μια ακόμη φορά ενάντια στον προετοιμαζόμενο πόλεμο των γερακιών της Ουάσιγκτον κατά του ιρακινού λαού, στέλνοντας το μήνυμα πως όταν οι λαοί θέλουν, μπορούν.

Μάλιστα, μέχρι και χθες το βράδυ, πολλοί σύλλογοι και φορείς δήλωναν συμμετοχή στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια που θα γίνουν σήμερα Πέμπτη σε πολλές πρωτεύουσες νομών της Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα:

Στην Πάτρα, σε αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο, καλεί η Αντιπολεμική Επιτροπή Αχαΐας - την απαρτίζουν περισσότεροι από 35 φορείς - μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στις 7.30 μ.μ.

Στην Καλαμάτα, σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην πλατεία 23ης Μάρτη στις 8 μ.μ. καλεί για την ίδια ημέρα η Επιτροπή Ειρήνης Καλαμάτας.

Στην Τρίπολη, μαζικοί φορείς της πόλης καλούν το λαό της Αρκαδίας, στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 8 μ.μ.

Παράλληλα, στην Κεφαλονιά, η Επιτροπή Ειρήνης Κεφαλονιάς και Ιθάκης καλεί σε σύσκεψη φορέων σήμερα Πέμπτη στις 8.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, προκειμένου να οργανωθεί η ειρηνική αντεπίθεση στο νομό, ενόψει και του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου την Τρίτη 5 Νοέμβρη στις 7.30 μ.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

Σε σύσκεψη επίσης, σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο του Πύργου Ηλείας, καλούν οι Επιτροπές Ειρήνης Πύργου και Αμαλιάδας, καθώς και η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» του Νομού Ηλείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ