Τρίτη 12 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» - «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»
Στάσεις εργασίας των εργαζομένων

Τετράωρες στάσεις εργασίας (8 π.μ. - 12 μ.) από χθες Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή 15.11.2002 πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην «Πολυκλινική» Αθηνών. Διεκδικούν την άμεση πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού, σ' όλους τους κλάδους και κατηγορίες, την άμεση χρηματοδότηση του νοσοκομείου για να προχωρήσουν τα αναγκαία έργα ανακαίνισης, την αποσαφήνιση της μελλοντικής λειτουργίας του. Παράλληλα, καταγγέλλουν τις αυθαίρετες ενέργειες και αποφάσεις του διοικητή της Πολυκλινικής.

Οι εργαζόμενοι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου αύριο Τετάρτη στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία στο υπουργείο Υγείας, όπου θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Κ. Στεφανή.

Στο «Φλέμιγκ»

Δίωρες καθημερινές προειδοποιητικές στάσεις εργασίας από τις 7.30 π.μ. έως τις 9.30 π.μ., ξεκίνησαν από χθες Δευτέρα, σύμφωνα με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ». Οι στάσεις εργασίας θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 15.11.2002.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν προσλήψεις προσωπικού στο νοσοκομείο και ταυτόχρονα αντιδρούν στον αυταρχισμό, τις πειθαρχικές ποινές, την εντατικοποίηση της δουλιάς με την οποία προσπαθεί ο διοικητής του Γ. Στάθης να καλύψει τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού σε όλους τους κλάδους, αλλά και να πνίξει κάθε φωνή αντίστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ