Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΛΙΝΙΚΗ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ»
Εκβιαστική απόλυση και χωρίς αποζημίωση

Τις πρωτοπόρες μεθόδους απόλυσης εργαζομένων που εφευρίσκουν οι εργοδότες προκειμένου να πετούν στο δρόμο εργαζόμενους, χωρίς να τους καταβάλλεται αποζημίωση, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Επαγγελμάτων.

Τελευταίο κρούσμα αποτελεί η απαράδεκτη τακτική του εργοδότη της κλινικής «Αριστοτέλειο» στην Κυψέλη, ο οποίος κάλεσε τη νοσοκόμα Νατέζντα Συρανίδου, που δούλευε στην κλινική για οχτώ χρόνια, και με την αιτιολογία της πλημμελούς εκτέλεσης των καθηκόντων της, της ζήτησε να υπογράψει την απόλυσή της, χωρίς τη δυνατότητα παροχής αποζημίωσης.

«Τα φαινόμενα αυτά θα γίνονται όλο και πιο έντονα, τονίζει το σωματείο. Οι αυθαιρεσίες, ο αυταρχισμός, η τρομοκρατία θα υπάρχουν εκεί που δε φτάνει ή δεν ακούγεται η φωνή του Σωματείου», υπογραμμίζει το σωματείο και καλεί τους εργαζόμενους στη συγκεκριμένη κλινική, συνολικά τους εργαζόμενους του χώρου, να πυκνώσουν τις γραμμές του σωματείου για να σταματήσουν με τους αγώνες τους τις αυθαιρεσίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ