Τρίτη 10 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τροπολογία για το τραμ

Τροπολογία με την οποία αφαιρούνται από τους Δήμους εκτάσεις που τους ανήκουν - χωρίς αποζημίωση - και οι οποίες βρίσκονται εκεί από όπου έχει σχεδιαστεί να κατασκευαστεί η γραμμή του τραμ, κατατέθηκε στη Βουλή στο πλαίσιο του νομοσχεδίου «Σύσταση σώματος επιθεώρησης και ελέγχου καταστημάτων κράτησης και άλλες διατάξεις».

Με την τροπολογία προβλέπεται ότι: κοινόχρηστα ακίνητα που ανήκουν σε Δήμους αλλά κρίνονται απαραίτητα για τη διέλευση του τραμ θα περνούν στην κυριότητα του Δημοσίου χωρίς αντάλλαγμα και κατόπιν επιστολής προς τον ιδιοκτήτη από την «ΤΡΑΜ ΑΕ»! Ακόμα, με εισαγγελική διαδικασία θα απομακρύνονται με διαδικασίες «εξπρές» από ολυμπιακές εγκαταστάσεις οι μισθωτές που δραστηριοποιούνται (εντός η πέριξ) σε δημόσια ακίνητα, προκειμένου αυτά να παραδοθούν στην Οργανωτική Επιτροπή για την περίοδο των Αγώνων.

  • Χτες ο εισαγγελέας Πειραιά άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για την έκδοση παράνομων αδειών κοπής δέντρων στο Παλαιό Φάληρο, κατά παράβαση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (αρ. Πρωτ.105061/29-8-2001) με την οποία εγκρίθηκαν οι Περιβαλλοντικοί Οροι για την κατασκευή του τραμ. H δίωξη ασκήθηκε μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν εκπρόσωποι μαζικών φορέων της περιοχής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ