Παρασκευή 3 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΕΡΡΩΝ
Αύξηση του κόστους από τον ΟΕΚ

Διαμαρτυρία για την εκ των υστέρων αύξηση του κόστους των κατοικιών κατά 50% στον οικισμό Κηφισιά

Κατά 50% προσαύξησε ο ΟΕΚ το κόστος των εργατικών κατοικιών στην περιοχή Κηφισιά του Δήμου Σερρών! Το γεγονός αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι του οικισμού εργατικών κατοικιών με την παραλαβή των παραχωρητηρίων! Με υπόμνημά τους καταγγέλλουν το γεγονός και τονίζουν ότι με αυτή την πράξη ο Οργανισμός, στην ουσία, αναιρεί το σκοπό του για φτηνή κατοικία στους εργαζόμενους.

Οπως τονίζεται στο υπόμνημα, όλοι σχεδόν οι κάτοικοι προέβησαν σε βελτιώσεις των σπιτιών λόγω της απαράδεκτης κατασκευής τους, καθώς υπήρχαν καυστήρες μέσα στις κουζίνες, παράθυρα σκεβρωμένα, πόρτες που δεν έκλειναν, απαράδεκτα πατώματα, υδραυλικά κατεστραμμένα και αρκετά διαμερίσματα πλημμύρισαν, υγρασία στους τοίχους και πολλά άλλα. «Αν προσθέσουμε - σημειώνεται - και τη μη τοποθέτηση υδρορροών και πλακόστρωση πεζοδρομίων, που για άγνωστους σε μας λόγους δεν έγιναν, δεν κατανοούμε τι ήταν αυτό που επιπλέον έγινε έτσι ώστε να προσαυξηθεί το κόστος κατά 50%».

Ο οικισμός, όπως σημειώνεται στο υπόμνημα, είναι μακριά από την πόλη και οι κάτοικοι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν αρκετές φορές ταξί για τις μετακινήσεις, καθώς δεν υπάρχει αστική συγκοινωνία. Οι κάτοικοι του οικισμού δηλώνουν ότι θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο το δίκιο τους, μη αποδεχόμενοι τη χρέωση του Οργανισμού και τις μηνιαίες δόσεις που όρισε. «Εμείς οι κάτοικοι του συνοικισμού - καταλήγει το υπόμνημα - δηλώνουμε ότι δε θα προχωρήσουμε σε καμία πληρωμή δόσης μέχρι την οριστική δικαίωση του αιτήματος για επαναφορά της αρχικής χρέωσης και της δόσης που ορίστηκε από τους προσωρινούς τίτλους χρήσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ