Τρίτη 21 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ «17 ΝΟΕΜΒΡΗ»
Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Αν. Παπαναστασίου

Την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του με την επιβολή περιοριστικών όρων, ζητάει ο Αν. Παπαναστασίου, ο οποίος είναι ο τελευταίος που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη».

Ο «19ος» κατηγορούμενος για συμμετοχή στη «17 Ν», με αίτησή του προς τον εφέτη ειδικό ανακριτή Λ. Ζερβομπεάκο, μέσω των συνηγόρων του, υποστηρίζει ότι η προφυλάκισή του δε στηρίχτηκε σε πραγματικά περιστατικά και η απόφαση του ανακριτή για την προσωρινή κράτηση νομικά δεν είναι ορθή και δεν έχουν προκύψει εις βάρος του στοιχεία από τις μέχρι τώρα ανακρίσεις. Επίσης, στην αίτηση αποφυλάκισης, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει και πάλι ότι δεν έχει καμιά σχέση με την οργάνωση «17 Ν».

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι στις 3 Φλεβάρη, ένα μήνα πριν την έναρξη της δίκης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την επιλογή των μελών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που θα εκδικάσει την υπόθεση. Η κλήρωση θα διεξαχθεί μεταξύ των 10 προέδρων εφετών, των 30 εφετών και των 10 εισαγγελέων εφετών, που αναδείχτηκαν με ψηφοφορία πριν από λίγες ημέρες από τις Ολομέλειες Εφετών και Εισαγγελέων Εφετών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ