Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΡΑΣΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2003»
Συγκροτούνται νέες επιτροπές

-- Κάλεσμα, σε όλους όσοι συμφωνούν πως η δράση ενάντια σε Ευρωπαϊκή Ενωση και ΝΑΤΟ είναι μονόδρομος, να πάρουν μέρος σε σύσκεψη την Πέμπτη 12 Φλεβάρη στις 6 μ.μ. με στόχο τη συγκρότηση επιτροπής της κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» στο χώρου του Μετάλλου, απευθύνει η διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Αθήνας με επιστολή προς όλα τα σωματεία, συνδικαλιστές, εργαζόμενους του κλάδου.

Οπως σημειώνει και στη σχετική επιστολή: Σήμερα όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει. Συστράτευση και συντονισμένοι αγώνες ενάντια σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Το Ναύπλιο ήταν η αρχή συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά.

-- Σε συγκρότηση Επιτροπής της Κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» προχώρησαν την περασμένη Δευτέρα εργαζόμενοι στο φάρμακο και τα καλλυντικά, σε σύσκεψη που οργάνωσε ο Σύλλογος Βοηθών Φαρμακείων και Φαρμακοϋπαλλήλων Ν. Αττικής - Πειραιά και Νήσων.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η επιτροπή να συντονιστεί με τις υπόλοιπες επιτροπές και θα έχει την ευθύνη για την ενημέρωση και το συντονισμό «των συναδέλφων στο χώρο του φαρμάκου και καλλυντικού για τις όποιες κινητοποιήσεις γίνουν στο διάστημα που η ελληνική κυβέρνηση θα ασκεί την προεδρία της ΕΕ». Πρώτος σταθμός είναι το αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 15 Φλεβάρη, για το οποίο απευθύνεται κάλεσμα προς «τα σωματεία και όλους τους συναδέλφους» να πάρουν μαζικά μέρος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ