Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Την 1η Μάρτη οι εκλογές στην ΚΕΔΚΕ

Την 1η Μάρτη θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ). Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχε χτες ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, Π. Κουκουλόπουλος με την δήμαρχο Αθηναίων, Ντ. Μπακογιάννη, με απόφαση της οποίας συγκαλείται η Γενική Συνέλευση των 500 εκλεκτόρων που θα αναδείξουν το νέο ΔΣ.

Θολό παραμένει ακόμη αν η Ντ. Μπακογιάννη θα είναι υποψήφια για την προεδρία της ΚΕΔΚΕ, καθώς δεν προτίθεται να διακινδυνεύσει μια ήττα, ενώ αναμένει και τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΤΕΔΚ Νομού Αττικής που θα γίνουν στις 20 Φλεβάρη.

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ, με υποψήφιο τον Π. Κουκουλόπουλο προσδοκά στη συνεργασία με τον ΣΥΝ, η οποία - όπως λένε οι ίδιοι - «βρίσκεται σε καλό δρόμο», όπως άλλωστε ήταν και όλη την προηγούμενη θητεία του οργάνου.

Στο μεταξύ, με απόφαση του απερχόμενου προέδρου Θ. Κατριβάνου συνεδριάζει σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή και το ΔΣ της Ενωσης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ελλάδας (ΕΝΑΕ), προκειμένου να εξετάσει την αναβολή των προγραμματισμένων για σήμερα εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Την απόφαση για την αναβολή έλαβε η υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιά, Φ. Γεννηματά, επικαλούμενη τις κακές καιρικές συνθήκες, αλλά στην πραγματικότητα γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη ένα παζάρι ψήφων ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΝ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ