Παρασκευή 10 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το τριήμερο

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν το τριήμερο της Αποκριάς ανακοίνωσε χτες η Τροχαία.

Σήμερα θα παραχωρηθεί μια επιπλέον λωρίδα της αντίθετης κυκλοφορίας στο ρεύμα εξόδου στη Νέα Εθνική Οδό Αθήνας -Κορίνθου από τη διασταύρωση Δαφνίου (10η χιλιομετρική θέση) και μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας (26,7η χιλιομετρική θέση), από τις δυο το μεσημέρι μέχρι τις εννέα το βράδυ. Οι ίδιες ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σάββατο από τις εφτά το πρωί μέχρι τις δυο το μεσημέρι, την Κυριακή από τις οκτώ το πρωί μέχρι τη μια το μεσημέρι και την Καθαρά Δευτέρα από τις εφτά το πρωί μέχρι τη μια το μεσημέρι. Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα γίνουν στους βασικούς οδικούς κόμβους Δαφνίου, διυλιστηρίων, Ασπροπύργου, Μαγούλας, καθώς και σε σημεία όπου εκτελούνται έργα.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής θα παραχωρηθεί μια επιπλέον λωρίδα της αντίθετης κυκλοφορίας στο ρεύμα εισόδου από τα διόδια Ελευσίνας προς και μέχρι τη διασταύρωση Δαφνίου, την Κυριακή από τις δυο το μεσημέρι μέχρι τις δέκα το βράδυ και την Καθαρά Δευτέρα από τη μια το μεσημέρι μέχρι τις δέκα το βράδυ.

Στη Νέα Εθνική Οδό Αθήνας - Λαμίας, τις ίδιες μέρες και ώρες θα γίνουν παρεμβάσεις στους βασικούς οδικούς κόμβους: Απομάχων (9ο χιλιόμετρο), Ν. Κηφισιάς (15,7ο χλμ), γέφυρα Βαρυμπόμπης (18ο χλμ), γέφυρα Κρυονερίου (21,5 χλμ) και σε άλλα ευαίσθητα σημεία.

Στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί μονοδρόμηση του ανισόπεδου κόμβου ανάλογα με τον κυκλοφοριακό φόρτο. Στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου θα παραχωρηθεί μια επιπλέον λωρίδα της αντίθετης κυκλοφορίας από τη συμβολή της με την οδό Καλύμνου μέχρι την εκκλησία της Βάρης, ανάλογα με τον κυκλοφοριακό φόρτο. Στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα θα δοθεί μια επιπλέον λωρίδα της αντίθετης κυκλοφορίας από διασταύρωσή της με την οδό Κ. Βάρναλη προς και μέχρι το πορθμείο, ανάλογα με τον κυκλοφοριακό φόρτο.

Η Τροχαία τονίζει ότι οι οδηγοί πρέπει να τηρούν τους κανόνες κυκλοφορίας, να αποφεύγουν τη χρήση αλκοόλ όταν πρόκειται να ταξιδέψουν και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ψύχραιμοι κατά την οδήγηση. Επίσης να χρησιμοποιούν τις ζώνες ασφαλείας και τα κράνη και να τοποθετούν τα παιδιά στα πίσω καθίσματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ