Πέμπτη 24 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Οχι στα τηλεσκουπίδια

«Ο Πειραιάς της ειρήνης και της δουλιάς πρέπει να αντιδράσει στα τηλεοπτικά σκουπίδια». Με αυτήν την επισήμανση, ο Κώστας Τζατζάνης, επικεφαλής της δημοτικής Κίνησης «Πειραιάς -Αναγέννηση», καλεί τους πνευματικούς, πολιτιστικούς, επιστημονικούς, συνδικαλιστικούς και άλλους φορείς και τον ίδιο τον πειραϊκό λαό, να αντιδράσουν και να διώξουν από την πόλη τους το τηλεοπτικό σκουπίδι «Πάρτι» που μεταδίδεται από το «Μέγκα». Παράλληλα, τους καλεί σε σχετική σύσκεψη στις 14 του Μάη.

«Οσο - αναφέρει ο Κ. Τζατζάνης - τα ερτζιανά, βορά του ιδιωτικού αδίστακτου κέρδους, θα είναι γεμάτα με τα σκουπίδια τύπου "Πάρτυ", τόσο δε θα είμαστε αφελείς να πιστεύουμε στην "ελευθερία" του τηλεκοντρόλ. Τόσο θα είμαστε ανήσυχοι πως κάποιοι κλέβουν το μυαλό και την καρδιά των παιδιών μας. Τόσο θα συνεχίσουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να αντιδρούμε. Τις ευάλωτες και εξαγορασμένες συνειδήσεις, τους υποτελείς που ανέχονται να τους παρακολουθούν οι κάμερες, που ξεπουλάνε την αξιοπρέπειά τους, σ' ένα προσωπικό ανταγωνισμό άκοπης και συνήθως ατάλαντης ξεφτίλας, τις έχει ανάγκη το Τέρας του Ιμπεριαλισμού. Ετσι θα βρίσκει εύκολο πεδίο πειθούς για τα τερατώδη επιχειρήματά του, να χαλιναγωγεί συνειδήσεις, να παρακολουθεί την ιδιωτική ζωή. Να επιβάλλει τη νοοτροπία των "ελεύθερων" ανθρωπιδίων που ούτε καν θα σκέφτονται κάποια αντίσταση στις βασικές επιλογές του».

Τέλος, ο επικεφαλής της Κίνησης «Πειραιάς Αναγέννηση» υπογραμμίζει ότι αυτό το «πάρτι» συνδυάζεται με μια ιδιόμορφη συμμετοχή της δημοτικής αρχής. Κι αυτό γιατί δεν είναι άσχετο με την πολιτικο - ιδεολογική υποστήριξή του που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και με το σκάνδαλο πώλησης σε ιδιώτη της Μαρίνας Ζέας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ