Τετάρτη 7 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλλες εκδηλώσεις
  • Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ) και η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ), διοργανώνουν εκδήλωση, αφιερωμένη στην 58η επέτειο του τερματισμού του Β' Παγκόσμιου Πολέμου και της συντριβής του φασισμού, την Τρίτη, 13 Μάη, στις 7 μ.μ. στο Πεδίο του Αρεως (άγαλμα Αθηνάς).
  • Το Παράρτημα Μεσολογγίου της ΠΕΑΕΑ, η Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ με τη συμμετοχή όλων των Παραρτημάτων Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν εκδήλωση, την Παρασκευή, 9 Μάη και ώρα 10 π.μ., αφιερωμένη στα 58 χρόνια της Αντιφασιστικής Νίκης των λαών, μέρα γιορτής της Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσει ο γιατρός Νίκος Τρικαλινός, απόγονος αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του Συλλόγου.
  • Ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, Παράρτημα Ιωαννίνων, πραγματοποιεί εκδήλωση, για να τιμήσει τη Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των λαών και τη μέρα της Εθνικής Αντίστασης, την Παρασκευή, 9 Μάη, στις 7 μ.μ., στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, στα Γιάννενα.
  • Το Παράρτημα Καβάλας της ΠΕΑΕΑ διοργανώνει εκδήλωση τιμής στην 58η επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης των λαών ενάντια στο χιτλεροφασισμό και την κατάληψη του Βερολίνου από τον ηρωικό Κόκκινο Στρατό και την άνευ όρων παράδοση της Γερμανίας, την Παρασκευή 9 Μάη.
  • Το Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, διωργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 11 Μάη και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Μουσείου της Εθνικής Αντίστασης Δ. Ηλιούπολης (Μ. Αντύπα και Ελ. Βενιζέλου).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ