Παρασκευή 9 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δυο νεκροί, ένας τραυματίας

Ενας ακόμα νεκρός εργάτης, ο Θανάσης Σιδηρόπουλος, προστέθηκε προχτές, στους 22 ήδη νεκρούς εργάτες από την αρχή του 2003, σύμφωνα με τα στοιχεία του «Ρ», πληρώνοντας και αυτός με το αίμα του την ασυδοσία των εργοδοτών και τον «αγώνα» τους για την αύξηση των κερδών τους, με τη στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής. Επίσης προχτές σοβαρά τραυματίστηκε ο χτίστης Ιωάννης Τσιούκας, στη σπονδυλική στήλη και το θώρακα.

Πιο συγκεκριμένα ο Θ. Σιδηρόπουλος, σύμφωνα με δελτίο της Αστυνομίας, έχασε τη ζωή του στις 11.30 προχτες το πρωί, όταν έπεσε από ταράτσα διώροφης κατοικίας στο Αιγάλεω στην είσοδο πάρκιν του ακινήτου, και ενώ εργαζόταν σε σιδηροκατασκευή. Να σημειωθεί ότι η αρμόδια υπηρεσία της Επιθεώρησης Εργασίας επισκέφτηκε το χώρο χτες λόγω της καθυστερημένης αναγγελίας του ατυχήματος.

Ο Ιωάννης Τσιούκας, 51 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, προχτές στις 9 το πρωί την ώρα που εργαζόταν σε κατοικία στην περιοχή Αλίμου. Επεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

  • Τραγικό θάνατο σε λατομείο της περιοχής Αγκάθι στη Γραμπιά Καρύστου βρήκε το πρωί της Τρίτης ο 29χρονος Παναγιώτης Μπούσουλας, ιδιοκτήτης του λατομείου. Την ώρα που εκτελούσε εργασίες επισκευής σε φορτωτή του λατομείου, ένα φορτηγό που βρίσκονταν σταθμευμένο πίσω του χωρίς οδηγό άρχισε να κυλάει προς το μέρος του, με αποτέλεσμα ο λατόμος εγκλωβιστεί και να συνθλιβεί ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ