Πέμπτη 5 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «ΣΤΑΡ»
Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα

Στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, προχώρησαν οι 35 εργαζόμενοι της βιομηχανίας ζυμαρικών «ΣΤΑΡ» στη Μάνδρα Αττικής, οι οποίοι εδώ και μερικές μέρες πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας.

Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες, ενώ πληροφορίες, που διαρρέουν, κάνουν λόγο για κλείσιμο της επιχείρησης. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της βιομηχανίας Χαραλαμπόπουλος έχει ανοίξει ήδη ένα εργοστάσιο στην Κομοτηνή, το οποίο έχει τεθεί σε λειτουργία με επιδοτούμενο δάνειο. Επιπλέον, η Αγροτική Τράπεζα έχει επίσης καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της επιχείρησης για χρέη προς αυτήν.

Εν τω μεταξύ μια εταιρία με την επωνυμία «ΑΣΤΕΡΙΑΣ - Κατεψυγμένα Προϊόντα ΑΕ», έκανε την εμφάνισή της στο εργοστάσιο, η οποία μαζί με τον ιδιοκτήτη «έπεισαν» τους εργαζόμενους να δεχτούν την καταβολή από την «ΑΣΤΕΡΙΑΣ» δύο μισθών, υπογράφοντας όμως μαζί της ιδιωτικό συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο, όταν θα πληρωθούν από τον Χαραλαμπόπουλο, θα επιστρέψουν το ποσό αυτό και μάλιστα με τόκο! Συνδικαλιστές πάντως, που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, τονίζουν ότι η νέα επιχείρηση εμφανίζεται στο εργοστάσιο με «αέρα» αφεντικού!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ