Πέμπτη 12 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Προετοιμάζει την αγωνιστική απάντηση της νεολαίας

Σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Ξάνθη ταξιδεύουν οι εκδηλώσεις του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» αυτές τις μέρες κι αφιερώνονται κυρίως στην προετοιμασία της λαϊκής αντισυνόδου και της 12ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη την επόμενη βδομάδα. Η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να δώσει τη δική της δυναμική απάντηση στους φονιάδες των λαών, σ' αυτούς που στερούν από τη νέα γενιά τα δικαιώματά της στη μόρφωση, τη δουλιά, την απόλαυση της τέχνης, τον αθλητισμό, σ' αυτούς που μαυρίζουν το μέλλον της.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες είναι:

  • Σήμερα, Πέμπτη:

-- στον Αγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, στις 7 μ.μ., με θέμα τις παλλαϊκές διαδηλώσεις και τη 12η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη.

-- Στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Ελευθερίας στις 8 μ.μ., με θέμα «Θεσσαλονίκη, Λαϊκή Αντισύνοδος 20-21-22 Ιούνη», με ομιλήτρια την Κική Μωϋσιάδου, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

  • Αύριο, Παρασκευή:

-- Στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς (Θεσσαλονίκη) με θέμα «Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα», στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Αθανασιάδου, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

-- Στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Παλεύουμε για μια άλλη Ευρώπη, των λαών, του Σοσιαλισμού», με ομιλητή τον Κώστα Βροχόπουλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στην πλατεία στο Χαριλάου, με θέμα «Θεσσαλονίκη, Λαϊκή Αντισύνοδος 20-21-22 Ιούνη», με ομιλητή το Νίκο Φρέγκογλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, γραμματέα της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης.

  • Το Σάββατο 14/6:

-- Στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, στις 8 μ.μ., με θέμα την ενεργή συμμετοχή της νεολαίας στις κινητοποιήσεις στις 19 - 22 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη και στη 12η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ