Σάββατο 18 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χάθηκαν τρεις ζωές

Ενας δόκιμος αξιωματικός, ο ΧρύσανθοςΟικονόμου, έχασε τη ζωή του, ενώ μερικοί άλλοι είδαν το χάρο με τα μάτια τους χτες το απόγευμα στη Μαλακάσα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε, λόγω ολισθηρότητας του δρόμου.

Ο οδηγός του, στην προσπάθειά του να αποφύγει ΙΧ αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το στρατιωτικό όχημα να ανατραπεί εκτός οδοστρώματος. Τραυματίστηκαν ελαφρά ο ίλαρχος Φίλιππος Δημητριάδης, οι δόκιμοι Βασίλης Βούρδης, Αντώνης Θεοχάρης, Βασίλης Κατσιγιάννης, ο αρχιλοχίας Πέτρος Μαραβέλιας και οι λοχίες Δημήτρης Ντίνας και Ελευθέριος Πέτρου. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Το δυστύχημα έγινε στον εθνικό δρόμο, στο ύψος της Μαλακάσας, ενώ κατευθύνονταν στην Αθήνα από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων.

Σκοτώθηκαν πατέρας και γιος

Σε ένα άλλο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στην Ελευσίνα, σκοτώθηκαν ο Αγαμέμνονας Τζωρτζάτος 58 χρονών και ο γιος του Αγγελος 25 χρονών.

Το δυστύχημα έγινε, όταν, για άγνωστο λόγο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώτος έπεσε πάνω σε προπορευόμενο. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο άλλος οδηγός Σταύρος Κωνσταντινίδης 37 χρονών και ο 20χρονος θανάσης Καντεράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ