Σάββατο 12 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ
Πρόσκληση για την πικετοφορία

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην πικετοφορία διαμαρτυρίας που θα γίνει την Πέμπτη 17 Ιούλη ενάντια στην απελευθέρωση του ωραρίου, απευθύνει με ανακοίνωσή της προς τους εργαζόμενους η Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών για το Ωράριο και τις Εργασιακές Σχέσεις. Η πικετοφορία θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. από το «Χόντος Σέντερ» στην Ομόνοια.

Η Επιτροπή επισημαίνει ότι η κυβέρνηση υλοποιώντας εντολές της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του κεφαλαίου προχωρά σε επίθεση στο σύνολο των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων. Με «Δούρειο ίππο» την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» έβαλαν ως στόχο το ξεζούμισμα των εργαζομένων και ιδίως των εμποροϋπαλλήλων. Ενα από το μέτρα που λαμβάνουν για την επίτευξη του στόχου τους είναι και η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ μαζί με την Επιτροπή για το ωράριο και τις εργασιακές σχέσεις, διοργανώνουν τη Δευτέρα 14 Ιούλη και ώρα 10 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην απελευθέρωση του ωραρίου. Την Τετάρτη, 16 Ιούλη, στις 6.30 το απόγευμα, η Γραμματεία οργανώνει σύσκεψη για την οργάνωση της πάλης ενάντια στη μερική απασχόληση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ