Πέμπτη 21 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλατιά πολιτική επικοινωνία

Από το περσινό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»
Από το περσινό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»
Από την Κρήτη και την Πελοπόννησο μέχρι τη Θεσσαλονίκη και τα νησιά μας, οι νέοι της ΚΝΕ συνεχίζουν την πλατιά επικοινωνία τους με τη νέα γενιά στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ, καλώντας να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ και από τη νέα γενιά, να γίνει η νεανική αμφισβήτηση δύναμη αγώνα και ανατροπής. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις είναι και αυτές της κορύφωσης του Φεστιβάλ στους νομούς Ηλείας και Κεφαλονιάς. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων γι' αυτή τη βδομάδα έχει ως εξής:

Σήμερα Πέμπτη

- Στην Κληματαριά Θεσσαλονίκης, στο πάρκο «Δημήτρεια», στις 8 μ.μ., με θέμα: «Η νεολαία στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

- Στην πλατεία των Μετεώρων, στη Θεσσαλονίκη, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Το φυσικό περιβάλλον εκπέμπει SOS».

- Στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης, στην κεντρική πλατεία (Ελευθερίας), στις 8:30 μ.μ., με θέμα: «Με ισχυρό ΚΚΕ κάνουμε την αμφισβήτησή μας δύναμη αγώνα και ανατροπής».

Αύριο, Παρασκευή

- Στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αθωνος, στις 6 μ.μ., με θέμα: «Νέες εργασιακές σχέσεις: δουλιά ή δουλεία».

- Στη Μονεμβασιά, στο πάρκινγκ, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Γιάνναρος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.


- Στη Μεγαλόπολη, στην κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Εθελοντισμός και αθλητισμός», θα μιλήσει ο Ορέστης Διαμαντόπουλος, Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας της ΚΝΕ. Μια μέρα πριν θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5.

Το Σάββατο 23/8

- Στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, στην πλατεία Νομαρχίας, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει η Μαίρη Ντουντούμη, Γραμματέας Περιοχής Πελοποννήσου και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 24/8

- Στη Μύρινα Λήμνου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στις 8:30 μ.μ., θα μιλήσει ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, Σταύρος Σκοπελίτης.

- Στο Πύργο Ηλείας, στην κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ., η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι, προβολή αντιπολεμικού υλικού, και θα μιλήσει η Μαίρη Ντουντούμη, Γραμματέας Περιοχής Πελοποννήσου και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ