Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αλλες εκδηλώσεις

Σήμερα Παρασκευή, στο Πέραμα (Πρόνοια), στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση του Φεστιβάλ με θέμα: «Οι νέοι του Περάματος λένε STOP στην ανασφάλεια και την ανεργία. Μαζί με το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις Σέρρες, το κεντρικό Φεστιβάλ του νομού είναι σήμερα και αύριο, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων. Απόψε, θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και αύριο ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης, στη Λαμία, αύριο Σάββατο και την Κυριακή 14/9, το Φεστιβάλ «σταθμεύει» στην πλατεία Παλιού Δημαρχείου. Η πρώτη μέρα θα είναι αφιερωμένη στην ανάγκη αλληλεγγύης στη σοσιαλιστική Κούβα και θα μιλήσει ο Χρήστος Αναγνώστου, γραμματέας Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ. Η δεύτερη είναι αφιερωμένη στις εργασιακές σχέσεις, στην ανεργία, στο Λαϊκό Κίνημα και θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης στην Ξάνθη, στην κεντρική πλατεία, αύριο Σάββατο, στις 8 το βράδυ, στις εκδηλώσεις θα μιλήσει ο Γιώργος Στουραΐτης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με το συγκρότημα «Βραδυνή Πλάνη», μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο, ρεμπέτικο και λαϊκό γλέντι και προβολές ταινιών για την Κούβα και την ιστορία του Φεστιβάλ. Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργούν επίσης περίπτερα, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το μισθοφορικό στρατό, τα ναρκωτικά, τους μαθητές, την ΠΚΣ και την αλληλεγγύη στην Κούβα.

Προφεστιβαλική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας (έξω από το Πολιτιστικό), την Κυριακή 14/9, στις 6.30 μ.μ., για την ανάγκη δημόσιας και πραγματικά δωρεάν Παιδείας. Θα μιλήσει ο Γαβρίλος Τσαρκαντόγλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ και της ΚΕΟΕ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ