Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΡΗΤΗ
Από σήμερα σε Ηράκλειο και Χανιά

Ανοίγουν οι πόρτες του Φεστιβάλ σήμερα στην Κρήτη με παράλληλες εκδηλώσεις στο Ηράκλειο και τα Χανιά.

Στα Χανιά οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου. Σήμερα, Παρασκευή ξεκινούν στις 8.15 μ.μ. και περιλαμβάνουν: Χαιρετισμό εκ μέρους του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων της ΚΝΕ, κρητικούς παραδοσιακούς χορούς από το συγκρότημα του Κώστα Μπούτζουκα, ροκ μπαλάντες με το συγκρότημα «Proxima Dies», ομιλία από τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ (9 μ.μ.), έντεχνη ελληνική μουσική από τη 12μελή Νεανική Ορχήστρα Κισσάμου και λαϊκό ρεμπέτικο ξεφάντωμα με το συγκρότημα του Α. Ψυλλάκη.

Αύριο Σάββατο, στις 9.30 μ.μ., θα μιλήσει στο Φεστιβάλ των Χανίων, ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωρίζει η συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου.

Στο Ηράκλειο το φεστιβαλικό τριήμερο γίνεται στο Πάρκο Γεωργιάδη και σήμερα Παρασκευή περιλαμβάνει: Μουσική Low bap, από το συγκρότημα «Loopology», συζήτηση για τον εθελοντισμό, μουσική από το συγκρότημα «Electrons», συναυλία με τον Λάκη Παπαδόπουλο.

Αύριο Σάββατο, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου της ΚΝΕ κι ακόμα οι νέοι του Ηρακλείου θα απολαύσουν έντεχνη μουσική από ερασιτεχνικό συγκρότημα, ρεμπέτικο τραγούδι με τους Ηλία Κλαΐνο, Χρήστο Λιάτη και Ιπποκράτη Παττάκο, συναυλία με τον Μιχάλη Κακέπη.

Την Κυριακή 14/9 θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και το καλλιτεχνικό μέρος περιλαμβάνει: Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο με το συγκρότημα του Κώστα Μελισσουργάκη, συναυλία με την Μαρία Δημητριάδη και τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη και κρητικό τραγούδι από τον Βασίλη Σταυρακάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ