Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Σήμερα στο Βόλο, αύριο στη Λάρισα

Στο πάρκο «Ρήγα Φεραίου» (πλατεία Δημαρχείου) του Βόλου, με κέφι και ενθουσιασμό, υποδέχονται από σήμερα τα μέλη της ΚΝΕ τους νέους επισκέπτες του 29ου Φεστιβάλ στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Οι εκδηλώσεις του ανοίγουν στις 8μ.μ. από το Νομαρχιακό Συμβούλιο της ΚΝΕ και περιλαμβάνουν: Βιντεοπροβολή για το μισθοφορικό στρατό, θεατρικά δρώμενα του Γ. Σκούρτη, ομιλία από τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Αύριο, Σάββατο, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ, θα γίνει συζήτηση για τα εργασιακά, όπου θα συμμετέχει και ο Τάκης Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και θα υπάρχει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Αύριο Σάββατο και την Κυριακή 14/9, θα γίνουν οι κεντρικές φεστιβαλικές εκδηλώσεις στο Κηποθέατρο της Λάρισας.

Την πρώτη μέρα θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ την Κυριακή θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η συζήτηση για τις «ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και το ρόλο των ΝΑΤΟικών στρατηγείων», που θα γίνει το Σάββατο με τη συμμετοχή ξένων αντιπροσωπειών, ενώ το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μεγάλη συναυλία Μητροπάνου - Μπάση την Κυριακή το βράδυ, το μουσικό αφιέρωμα για τον Βάρναλη, θεατρικές παραστάσεις και παράσταση Καραγκιόζη, προβολές κινηματογραφικών ταινιών, έκθεση φωτογραφίας για την Κούβα, καθώς και μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή πολλών ερασιτεχνικών συγκροτημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ