Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΑΤΡΑ
Σήμερα στο γυμναστήριο «Τόφαλος»

Πέτροβας Σπύρος

Τα φώτα του 29ου Φεστιβάλ ανάβουν σήμερα και για τρεις μέρες στο κλειστό γυμναστήριο «Τόφαλος» στα Μποζαΐτικα της Πάτρας, όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις πλούσιες σε πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο.

Σήμερα Παρασκευή θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την Ολυμπιάδα, τα σχετικά έργα, τον εθελοντισμό και τη θέση του ΚΚΕ για όλα αυτά. Το καλλιτεχνικό μέρος περιλαμβάνει προβολή της ταινίας «Οι αντάρτες του Μπρόντγουεϊ», αφιέρωμα στο λαϊκό εργατικό τραγούδι της περιόδου '43-'73 μεγάλη συναυλία των Δ. Μητροπάνου και Δ. Μπάση, και συναυλίες από τα συγκροτήματα: Destination, Backround, Sol Invicius και Παρισσεία.

Αύριο Σάββατο θα μιλήσει η Κική Νανοπούλου, γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας της ΚΝΕ, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για το σοσιαλισμό και θα ακολουθήσει συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη, ενώ την Κυριακή 14/9 θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θ' ακολουθήσει συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Καλαμάτα:
Στο Κλειστό της Τέντας

Στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας ξεκινούν από σήμερα οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στην Καλαμάτα, (κι όχι στο Πάρκο Λιμενικού που είχε αρχικά ανακοινωθεί).


Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει στις 8:30μ.μ. από το Νομαρχιακό Συμβούλιο της ΚΝΕ και περιλαμβάνει ροκ συναυλία του συγκροτήματος σπουδαστών ΤΕΙ «Reqviem», ομιλία του Αλέκου Χαλβατζή, μέλους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη. Αύριο Σάββατο θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα γίνει συζήτηση για τα δημοκρατικά δικαιώματα και έντεχνο - λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.

Εκδήλωση κορύφωσης του Φεστιβάλ πραγματοποιείται επίσης στην Κόρινθο, την Κυριακή 14/9, στις 8 το βράδυ στα Περιβολάκια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ