Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Εναρξη στη Λάρισα, κορύφωση στο Βόλο

Ανοίγει η αυλαία σήμερα και για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Λάρισα, που θα φιλοξενηθούν για δυο μέρες στο Κηποθέατρο. Στις τρεις εξέδρες, που ξεκινούν στις 8 μ.μ., το πρόγραμμά του θα ξεδιπλωθεί σήμερα και αύριο πλούσιο σε πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, σήμερα περιλαμβάνει: Θεατρική παράσταση «Οι περιπέτειες της Γρούσας και του μικρού πρίγκιπα» από το Θέατρο Σκηνής Τεχνών Λάρισας, κουκλοθέατρο και θέατρο σκιών από την παιδική σκηνή του Ν. Τζήκα με τα έργα «Η πεντάμορφη και το τέρας» και «Ο Καραγκιόζης κι ειρήνη», αντίστοιχα, συζήτηση για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και το ρόλο των ΝΑΤΟικών στρατηγείων, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων ξένων οργανώσεων, ομιλία από την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα «Χροές», «Palsar», «Haunted Dreams», «Media Ress», προβολή της ταινίας «Ακήρυχτος πόλεμος» του Μάικλ Μουρ και ρεμπέτικο - λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Γάλλου.

Αύριο θα μιλήσει στο Φεστιβάλ της Λάρισας ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ανάμεσα στ' άλλα, ξεχωρίζει η συναυλία των Δ. Μητροπάνου και Δ. Μπάση.

Σήμερα, κορυφώνονται επίσης οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Βόλο, που ξεκίνησαν από χτες στο πάρκο «Ρήγα Φεραίου» (πλατεία Δημαρχείου). Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει εκεί ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ, θα προηγηθεί συζήτηση για τα εργασιακά, όπου θα συμμετέχει και ο Τάκης Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και το μουσικό μέρος των εκδηλώσεων περιλαμβάνει: Αφιέρωμα στον Θ. Δερβενιώτη, τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα «Crussified», «No Sunset», «Slipping Band» και γλέντι με λαϊκό συγκρότημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ