Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αλλες εκδηλώσεις

Στη Λαμία, το διήμερο Φεστιβάλ ανοίγει σήμερα τις πύλες του στην πλατεία Παλιού Δημαρχείου. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην ανάγκη αλληλεγγύης στη σοσιαλιστική Κούβα και θα μιλήσει ο Χρήστος Αναγνώστου, γραμματέας Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ. Αύριο το θέμα είναι οι εργασιακές σχέσεις κι η ανεργία, και θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ολοκληρώνεται σήμερα και το διήμερο Φεστιβάλ στην Καλαμάτα, στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 8μ.μ. και περιλαμβάνει τουρνουά σκάκι, συζήτηση για τα δημοκρατικά δικαιώματα (με τους: Ηλία Μαυρέα, Νομαρχιακό Σύμβουλο, Αντώνη Κατσά, μέλος της γραμματείας της ΔΗμοκρατικής ΣΥσπείρωσης και Νταή Παναγιώτη, δικηγόρο), ομιλία του Γεράσιμου Αραβανή, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και έντεχνο - λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.

Επίσης σήμερα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, στις 8 το βράδυ, ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ της ΚΝΕ με ομιλία του Γιώργου Στουραΐτη, μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ, συναυλία του συγκροτήματος «Βραδυνή Πλάνη», μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο, ρεμπέτικο -λαϊκό γλέντι και προβολές ταινιών για την Κούβα και την ιστορία του Φεστιβάλ.

Δεύτερη μέρα σήμερα για το κεντρικό Φεστιβάλ στις Σέρρες, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, όπου θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Προφεστιβαλική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας (έξω από το Πολιτιστικό), αύριο Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., για την ανάγκη δημόσιας και πραγματικά δωρεάν Παιδείας. Θα μιλήσει ο Γαβρίλος Τσαρκαντόγλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ και της ΚΕΟΕ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκδήλωση κορύφωσης του Φεστιβάλ πραγματοποιείται επίσης αύριο, στην Κόρινθο, στις 8 το βράδυ, στα Περιβολάκια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ