Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο και Χανιά στους ρυθμούς του Φεστιβάλ

Δεύτερη μέρα σήμερα για τα Φεστιβάλ στα Χανιά και το Ηράκλειο Κρήτης που πραγματοποιούνται στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου και στο Πάρκο Γεωργιάδη αντίστοιχα.

Σήμερα, στα Χανιά, θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, στις 9.30 μ.μ., θα προηγηθούν κρητικοί παραδοσιακοί χοροί από το Λαογραφικό Ομιλο Χανίων, latin νότες με το μουσικό ντουέτο «Νότιος Ανεμος» (Μαριάννα Ζορμπά, Μανώλης Μανουσέλης) και μετά την ομιλία, οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου.

Στο Ηράκλειο σήμερα, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου της ΚΝΕ και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα έντεχνη μουσική από ερασιτεχνικό συγκρότημα, ρεμπέτικο τραγούδι με τους Ηλία Κλαΐνο, Χρήστο Λιάτη και Ιπποκράτη Παττάκο, και συναυλία του Μιχάλη Κακέπη. Αύριο Κυριακή, θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και το καλλιτεχνικό μέρος περιλαμβάνει: Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο με το συγκρότημα του Κώστα Μελισσουργάκη, συναυλία με την Μαρία Δημητριάδη και τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη και κρητικό τραγούδι από τον Βασίλη Σταυρακάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ