Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ
Κάλεσμα αγώνα για το ωράριο

Κάλεσμα αγώνα, στα μέλη του, στους εργαζόμενους στο εμπόριο και στις υπηρεσίες, στους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους, σε κάθε μικρομεσαίο, απευθύνει η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, με αφορμή την αντεργατική επιμονή του νομάρχη Εύβοιας Θ. Μπουραντά να φέρει για συζήτηση στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, την Τετάρτη, το θέμα: «Λειτουργία των καταστημάτων Κυριακές και αργίες», υλοποιώντας σχετική επιθυμία των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ και των πολυκαταστημάτων που κατακλύζουν σιγά σιγά την πόλη της Χαλκίδας και την ευρύτερη περιοχή.

Το σωματείο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί την Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας όπου θα γίνει η συγκέντρωση και θα ακολουθήσει πορεία στο Επιμελητήριο Εύβοιας, εκεί που συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο, απαιτώντας να μη συναινέσει κανένας νομαρχιακός σύμβουλος σε μια τέτοια αντεργατική επιλογή και παρανομία.

Η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων επισημαίνει: «Οι μάσκες έπεσαν. Οι καρεκλοκένταυρες πλειοψηφίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, στο Εργατικό Κέντρο, αλλά και στη Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένωσαν τα χέρια τους για να προχωρήσουν μαζί με το μεγάλο ντόπιο και πολυεθνικό κεφάλαιο, να περάσουν στους εργαζόμενους εμποροϋπαλλήλους καθεστώς "γαλέρας"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ