Δευτέρα 27 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αθηναίων

Νέους αντιδημάρχους όρισε την προηγούμενη βδομάδα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Δ. Αβραμόπουλος, αφήνοντας έξω από το συγκεκριμένο πόστο το στέλεχος της ΝΔ και υπεύθυνο του προεκλογικού αγώνα του κόμματος για το νομό Αττικής, Αγγελο Μοσχονά και αφαιρώντας από την, επίσης στέλεχος της ΝΔ, Ευαγγελία Βελέντζα την αρμοδιότητα της προεδρίας της δημαρχιακής επιτροπής και την αντιδημαρχία των Δημοτικών Προσόδων.

Η συγκεκριμένη επιλογή του δημάρχου ερμηνεύεται από διάφορους κύκλους ως προσπάθεια αποστασιοποίησης του δήμου από κομματικές ταμπέλες, που πρεσβεύουν οι παραπάνω, ωστόσο από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου κάτι τέτοιο διαψεύδεται. Αντίθετα, σημειώνεται πως αμφότεροι οι πρώην αντιδήμαρχοι έχουν αποδεχτεί την απομάκρυνσή τους από τα προηγούμενα πόστα τους. Ιδιες πηγές έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο ο Αγγ. Μοσχονάς να αναλάβει κάποια αντιδημαρχία μετά το Πάσχα και το διάστημα μέχρι την 9η Απρίλη να ασχοληθεί με τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ, καθώς έχει αναλάβει σχετική ευθύνη.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που έγιναν, καθώς έληξε η θητεία των προηγούμενων αντιδημάρχων, έχουν μείνει κενές δύο θέσεις: Των Τεχνικών Εργων και της Καθαριότητας. Συγκεκριμένα, τη θέση του Αγγ. Μοσχονά στον Οργανισμό Νεολαίας - Αθλησης αναλαμβάνει η Αγγελική Κανελλοπούλου. Δεν έχει διοριστεί αντιδήμαρχος στα Τεχνικά Εργα, θέση που κατείχε ο Αγγ. Μοσχονάς. Η Ευαγγ. Βελέντζα αναλαμβάνει πλέον αντιδήμαρχος δημοτικών διαμερισμάτων και πρασίνου. Πριν τις αλλαγές, ήταν πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής και αντιδήμαρχος δημοτικών Προσόδων, θέσεις που αναλαμβάνουν αντίστοιχα η Ελλη Ευαγγελίδου και ο Ν. Απέργης -που παραμένει επίσης αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών και σχολείων. Τη θέση του Αρη Σταθάκη, που είχε την ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας, αναλαμβάνει ο Γ. Πιερρουτσάκος. Ενώ κενή μένει η αντιδημαρχία Καθαριότητας, θέση που κατείχε ο Ηλ. Κορομάντζος.

Αναπληρωτής δημάρχου παραμένει ο Νίκος Γιατράκος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δεν παίρνει θέση για το Γουδί... (2004-01-23 00:00:00.0)
Προσλήψεις εποχικού προσωπικού (2003-06-13 00:00:00.0)
Ακόμα απλήρωτοι (1997-07-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ