Σάββατο 1 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο «τάζων»...

Εταξε και τι δεν έταξε ο υφυπουργός Αθλητισμού, κατά την προεκλογική περιοδεία του στους νομούς της Θεσσαλίας. Από την τοποθέτηση στεγάστρου και χλοοτάπητα στο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας, μέχρι την κατασκευή γυμναστηρίων και κολυμβητηρίων σε απομακρυσμένες επαρχίες και χωριά των Τρικάλων και της Καρδίτσας. «Μανούλα» στον πολιτικαντισμό ο επανακάμψας στην κυβέρνηση, πρώην «παπανδρεϊκός» και νυν «σημιτικός», Γ. Λιάνης, έλεγε «ΝΑΙ» σε όποιον και για ό,τι του ζητούσε, γνωρίζοντας ότι «ουδείς έχασε τάζοντας και μη δίνοντας».

Ομως, μια προσεκτική ματιά στον κατάλογο των αθλητικών έργων που υποσχέθηκε, δείχνει ότι πολλά τα είχε ξαναϋποσχεθεί το 1994, όταν, πάλι ως υφυπουργός Αθλητισμού, είχε επισκεφτεί τη Λάρισα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το ρεπορτάζ που είχε δημοσιευτεί στις 27 Μάρτη 1994 στον «Ημερήσιο Κήρυκα» της Λάρισας για την τότε επίσκεψη, με τίτλο «Δώρα σπουδαίων αθλητικών έργων έφερε μαζί του ο Γιώργος Λιάνης», είναι, σχεδόν, ίδιο μ' αυτό που δημοσίευσε, προχτές, η «Ελευθερία», με τίτλο «Ρέστα Ολυμπιάδας έδωσε ο Λιάνης». (Βλέπε κάτω).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ