Σάββατο 1 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προεκλογικές φιέστες

Γρηγοριάδης Κώστας

Οι προεκλογικές ανάγκες υποχρέωσαν τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Πασχαλίδη να εγκαταλείψει τη... θάλασσα και να... πάρει τα βουνά.

Οπως μας ενημερώνει επίσημα ο ΟΣΕ, ο Γ. Πασχαλίδης και ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών Χρ. Βερελής θα βρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Εδεσσας. Οχι, επίσημα δεν ομολογείται ότι πρόκειται για μια ακόμα υπουργική προεκλογική φιέστα. Στην ανακοίνωση του ΟΣΕ αναφέρεται ότι οι δύο υπουργοί μεταβαίνουν στην Εδεσσα, «με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του πρώτου δρομολογίου Θεσσαλονίκης - Εδεσσας σε μια ώρα και 15 λεπτά, από μια ώρα και 55 λεπτά, που διαρκούσε το ταξίδι, πριν τα έργα ανακαίνισης και ανακατασκευής στον άξονα Θεσσαλονίκη - Εδεσσα».

Ε, τώρα το γεγονός πως η Πέλλα είναι η εκλογική περιφέρεια του Γ. Πασχαλίδη είναι απλή... σύμπτωση. Οπως και το γεγονός πως χρειάστηκαν 20 χρόνια διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ για να... ανακαινιστεί η συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή και να συναγωνίζεται τα τρένα της δεκαετίας του 1980. Αν δεν το γνωρίζουν οι προαναφερόμενοι υπουργοί, τους πληροφορούμε ότι τα σύγχρονα τρένα τρέχουν με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ