Πέμπτη 13 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εργα με... ημερομηνία λήξης!

«H κοίτη του Κηφισού έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, είναι τριπλάσια απ' ό,τι ήταν πέρσι και βέβαια με την ολοκλήρωση του έργου θα γίνει 4,5 φορές μεγαλύτερη. Το έργο έχει γίνει με πρόβλεψη 50 ετών. Αν συμβεί κάτι το εξαιρετικό, που κανείς δεν μπορούσε να το προβλέψει, ούτε με βάση τα δεδομένα των τελευταίων 100 χρόνων, τότε πιθανόν να έχουμε πρόβλημα. Αλλά διαφορετικά δε θα υπάρξει πρόβλημα από τον Κηφισό».

Η εντυπωσιακή αυτή ομολογία - που γίνεται ακόμη και μετά το διαβόητο και πανάκριβο για το λαό «ράβε - ξήλωνε», στον Κηφισό - ανήκει στην υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Β. Παπανδρέου, και την αλιεύσαμε από συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του «Αντένα».

Μπήκαμε αμέσως στον πειρασμό να παραφράσουμε ένα παλιό τραγουδάκι που έλεγε «Τι 30, τι 40, τι 50, η ζωή είναι ωραία» κι ας... πλημμυρίζουμε! Αλλά, ας σοβαρευτούμε: Αλήθεια κι άλλα τέτοια έργα, με... ημερομηνία λήξης, θα περιλαμβάνει η διαφημιστική καμπάνια του ΥΠΕΧΩΔΕ, που θα υποστεί ο ελληνικός λαός μπας και ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και την οποία, θέλοντας και μη, θα χρυσοπληρώσει κι από πάνω;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ