Πέμπτη 13 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Μα τι να φταίει;

Πριν η κυρία Παναγιωταρέα φύγει από το ΜΕΓΚΑ είχε ξεμαλλιαστεί με τον κύριο Βλάχο, ο κύριος Βλάχος είχε ξεμαλλιαστεί με τον κύριο Χατζηνικολάου, ο κύριος Χατζηνικολάου είχε ξεμαλλιαστεί με την κυρία Παναγιωταρέα. Τώρα είναι και οι τρεις τους αγαπημένοι στον ΑΛΦΑ.

Πριν ένα χρόνο ο Κακαουνάκης ξεμαλλιαζότανε με τον Τριανταφυλλόπουλο και έβγαινε στο «Αλτερ» οπότε και λάτρευε τον Ευαγγελάτο. Τώρα που ξεμαλλιάζεται με τον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος βγαίνει στο «Αλτερ», εκείνος (ο Κακαουνάκης) «τα χώνει» στον Ευαγγελάτο και βγαίνει στον «Αλφα», από τον οποίο έφυγε ο Τριανταφυλλόπουλος.

Πριν ο κ.Χατζηνικολάου φύγει από το ΜΕΓΚΑ (όπου ήταν αγαπημένος με τον Πρετεντέρη και τον Παπαχελά) απειλούσε ότι θα στείλει στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ τον Κακαουνάκη. Απ' όταν έφυγε από το ΜΕΓΚΑ και πήγε στον ΑΛΦΑ λατρεύει τον Κακαουνάκη (και ουχί τους Πρετεντέρη - Παπαχελά).

Σ' αυτά τώρα προσθέστε ότι σε τούτο το ιδιότυπο σταρ σύστεμ, στο οποίο έχουν μετακομίσει οι κύριοι και οι κυρίες της «βιτρινάτης» δημοσιογραφίας, σαν δημοσιογράφοι (!) έχουν φτάσει να λογίζονται κάθε λογής τσόκαρα. Οτι η Ελλάδα της ενημέρωσης αναστενάζει μεταξύ του Λιάγκα και του πρωινάδικου ξεκατινιάσματος. Οτι η δημοσιογραφία έχει καταντήσει ένα δικτυωτό καλσόν που οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ σάς παρέχουν την «ελευθερία» να διαλέξετε είτε την κυρία Τατιάνα, είτε την κυρία Λαμπίρη, είτε την κυρία Νικολούλη, είτε την κυρία Πάνια για να σας το δείξουν από την κλειδαρότρυπα. Οτι προϋπόθεση για να βγει προς τα έξω μια είδηση δεν είναι η είδηση - αυτή καθ' αυτή - αλλά το πώς σχετίζεται με τον τάδε εργολάβο που ελέγχει το τάδε κανάλι ή τον δείνα εργολάβο, που ελέγχει το δείνα κανάλι.

Και κατόπιν έρχονται και εκείνες οι έρευνες που λένε ότι μεταξύ της ΕΕ είναι οι Ελληνες δημοσιογράφοι που θεωρούνται οι πιο «αλήτες - ρουφιάνοι - αρπάχτρες» από όλες τις υπόλοιπες χώρες. Τι να φταίει άραγε;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ