Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΙΩΤΙΑ
«Εφυγε» αναπάντεχα, ο σ. Θανάσης Βόρρης

Ενας πολύτιμος σύντροφος, στέλεχος της Κομματικής Οργάνωσης Βοιωτίας του ΚΚΕ, από χτες τα ξημερώματα δε βρίσκεται ανάμεσά μας. Η καρδιά του Θανάση Βόρρη έπαψε να χτυπά, αναπάντεχα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συντρόφους, φίλους και γνωστούς της μικρής κοινωνίας στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας, όπου κατοικούσε.

Ο σ. Θανάσης γεννήθηκε το 1950 στα Γιάλτρα της Εύβοιας. Εγκαταστάθηκε στα Ασπρα Σπίτια, όπου εργαζόταν ως υγειονομικός υπάλληλος στο υποκατάστημα του ΙΚΑ. Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Στο ΚΚΕ οργανώθηκε το 1977 και υπηρέτησε πιστά και αταλάντευτα την υπόθεση της εργατικής τάξης και της σοσιαλιστικής προοπτικής, απ' όποια θέση και αν του ζητήθηκε. Αυτήν την περίοδο ήταν μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου της ΚΟ Βοιωτίας του ΚΚΕ. Στην κηδεία του που έγινε χτες στις 4 μμ στα Ασπρα Σπίτια, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Λουκά Γκούνη, γραμματέα της ΕΠ και μέλος της ΚΕ και τους Γιάννη Παναγή, γραμματέα της ΝΕ Βοιωτίας του ΚΚΕ και τα μέλη του Νομαρχιακού Γραφείου και πάρα πολλοί σύντροφοι, φίλοι και γνωστοί απ' όλο το νομό. Εκ μέρους της ΚΟ Βοιωτίας του ΚΚΕ, το σ. Θανάση Βόρρη αποχαιρέτισε ο σ. Σοφοκλής Τόγιας, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ