Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Στη σημερινή συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που έχει προγραμματιστεί να παραχωρήσει ο πρωθυπουργός στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου έχει στραμμένη την προσοχή του το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης, καθώς με τις τοποθετήσεις του Κ. Σημίτη θα επιχειρηθεί να μπει ένας φραγμός στα επαναλαμβανόμενα σενάρια που αφορούν τόσο στο θέμα της διαδοχής του πριν τις εκλογές, όσο και στα (κατευθυνόμενα κατά την κυβέρνηση) δημοσιεύματα για τις σχέσεις του με κορυφαία στελέχη, μεταξύ αυτών και με τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός αναμένεται να αξιοποιήσει την ευκαιρία για μια ακόμα προεκλογικού τύπου «αντιδεξιά» ρητορεία και ενίσχυση της δικομματικής πόλωσης ενόψει των εκλογών, αλλά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί, τόσο από τις αρνητικές δημοσκοπήσεις, τις αποχωρήσεις βουλευτών του, αλλά και από το «κόψιμο» άλλων όπως Νεονάκης, Σμπώκος.

Σε ό,τι αφορά στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ το θέμα Λαλιώτη συνεχίζει να απασχολεί την ηγετική ομάδα. Παρ' όλα αυτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπάθησε χτες να υποβαθμίσει το θέμα. Συγκεκριμένα και με αφορμή γκάλοπ που ήρθε στη δημοσιότητα σύμφωνα με το οποίο το 73% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θεωρούν τον πρώην γραμματέα «απαραίτητο στον προεκλογικό αγώνα», ο Χρ. Πρωτόπαππας περιορίστηκε να σχολιάσει ότι «έχουμε πει πολλές φορές έως τώρα ότι έχουμε απευθύνει πρόσκληση προς όλους και είναι στο χέρι τους να την αξιοποιήσουν»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ