Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Επιταχύνουμε στην τελική ευθεία...

Στο 56,38% βρίσκεται η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου στο τέλος του πρώτου μήνα της εξόρμησης

Εχοντας καλύψει το 56,38% του πανελλαδικού πλάνου, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ «αποχαιρέτησαν» τον πρώτο μήνα της Οικονομικής Εξόρμησης και «υποδέχονται» το δεύτερο, με την αισιοδοξία που πηγάζει από τα μηνύματα που πήραν και την ανταπόκριση που συνάντησαν στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, αλλά και με ένταση των προσπαθειών για την ταχύτερη επίτευξη των στόχων τους. Συγχρόνως το ότι διανύθηκε, ήδη, το μισό της διαδρομής αποτελεί καλή ευκαιρία για τις Κομματικές Οργανώσεις, προκειμένου να συζητήσουν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, να αντιμετωπίσουν κενά και ελλείψεις που παρατηρήθηκαν κατά τον πρώτο μήνα της εξόρμησης και, φυσικά, να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους. Κι αυτό κατανοώντας την ανάγκη, όχι μόνο να μην υπάρξει εφησυχασμός, αλλά απεναντίας να κορυφωθεί στο έπακρο η δράση μελών και φίλων του Κόμματος για να λήξει η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης με απόλυτη επιτυχία.

Οπως προαναφέρθηκε, το πανελλαδικό πλάνο είχε έως τις 30/11 καλυφθεί κατά 56,38%. Πρώτη Οργάνωση αναδεικνύεται αυτή της Κρήτης με 68,41%, δεύτερη η ΚΟ Πειραιά με 67,10%, τρίτη της Κεντρικής Μακεδονίας με 62,40%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Αθήνας, Εξωτερικού, Στερεάς, Αττικής, Θεσσαλίας, Θεσσαλονίκης, Αιγαίου, Πελοποννήσου, Βορειοδυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Δυτικής Μακεδονίας.


Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 50,82% του πλάνου της. Η Αχτίδα Καλλιτεχνών το 64,70%, ενώ οι ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» και του «902» το 52% και 80%, αντίστοιχα.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ