Κυριακή 18 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Πατάμε στην εμπειρία και συνεχίζουμε πιο δυναμικά!

Μετά την υπερκάλυψη των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης, ακόμη πιο αποφασιστικά στη μάχη των εκλογών

Επί δύο μήνες τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ έδιναν μια μεγάλη μάχη. Αυτή της Οικονομικής Εξόρμησης. Μια μάχη με την αυτοτέλειά της, όχι όμως αποσπασμένη από τη συνολική πολιτική δραστηριότητα του Κόμματος. Η μάχη αυτή έληξε με απόλυτη επιτυχία, αφού το πανελλαδικό πλάνο υπερκαλύφτηκε φτάνοντας στο 118,40%. Από το ίδιο το αποτέλεσμα «αναδύεται» αισιοδοξία και οπλίζει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα το κομματικό δυναμικό να διεξαγάγει από καλύτερες θέσεις και τη μάχη των βουλευτικών εκλογών.

Κι αυτό γιατί το 118,40% «μιλώντας» μάς λέει πως ο σχεδιασμός και η επιμονή φέρνουν αποτελέσματα. Πως η πολιτική του ΚΚΕ έχει απήχηση στους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Πως εκτιμούν τη δράση του, τη συνέπειά του και δεν αρνούνται παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν να το ενισχύσουν οικονομικά, να συμβάλουν και μ' αυτό τον τρόπο στην προώθηση των στόχων του.

Την επιτυχία αυτή το ΚΚΕ τη μοιράζεται και με όλους εκείνους που συνέβαλαν καθοριστικά. Τους φίλους του Κόμματος. Την κρατά ως εφαλτήριο για ένταση της δράσης του. Κρατά όλα τα θετικά της στοιχεία, όλες τις δυνατότητες που αναδείχτηκαν στη διάρκεια της Οικονομικής Εξόρμησης για παραπέρα αξιοποίησή τους, αλλά αποτιμά και τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν. Δεσμεύεται απέναντι στους ανθρώπους που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του πως η ενίσχυσή τους θα μεταφραστεί σε ένταση των προσπαθειών του για την υπεράσπιση των δίκιων τους.

Με τον «αέρα» της εκπλήρωσης των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης πηγαίνουμε μπροστά, διανύουμε την πορεία ως τις βουλευτικές εκλογές, καταθέτοντας όχι χρήματα αυτή τη φορά, αλλά όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη των εκλογικών στόχων του Κόμματός μας. Σ' αυτή τη μάχη είμαστε απαραίτητοι όλοι, ξανά. Για να ξανααπευθυνθούμε στους ανθρώπους που πήγαμε με το κουπόνι και σε ακόμα περισσότερους ζητώντας τους να ενισχύσουν και εκλογικά το ΚΚΕ, να αποδυναμώσουν το δικομματισμό.

Η Οργάνωση Περιοχής Κρήτης ήταν αυτή που έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού της Οικονομικής Εξόρμησης με ποσοστό 150,20%, πίσω της σε αποστάσεις «αναπνοής» βρέθηκαν η ΚΟ Πειραιά με 130,20% και η ΚΟ Θεσσαλονίκης με 123,50%. Ο «Ριζοσπάστης» απευθύνθηκε στους γραμματείς των τριών Κομματικών Οργανώσεων με δύο ερωτήματα: Ποια στοιχεία καθόρισαν το αποτέλεσμα και πώς η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης δένεται με την εκλογική μάχη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ