Κυριακή 18 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Η υπερκάλυψη «ατού» για την εκλογική μάχη

Ο Νίκος Σοφιανός, Γραμματέας της ΚΟ Πειραιά υπογραμμίζει: «Η ΚΟ Πειραιά έδωσε με επιτυχία τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης μέσα από ένα καλά οργανωμένο πολιτικό άνοιγμα στους εργαζόμενους της περιοχής μας.

Το θετικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την προσωπική συμβολή και δράση εκατοντάδων μελών, οπαδών και φίλων του Κόμματος, μέσα από τη δουλιά που έκαναν οι ΚΟΒ. Το 75% των ΚΟΒ υπερκάλυψαν τα πλάνα τους, συνδυάζοντας την οικονομική ενίσχυση, με την οργανωμένη συζήτηση ψήφου με χιλιάδες εργαζόμενους.

Η έντονη πολιτική δραστηριότητα τους μήνες πριν την Εξόρμηση, το σχέδιο σε κάθε Αχτίδα και ΚΟΒ, ο δημιουργικός έλεγχος και τα πρόσθετα μέτρα, ήταν παράγοντες που συνέβαλαν στην υπερκάλυψη του μεγαλύτερου οικονομικού στόχου που είχαμε βάλει.

Ο καθοριστικός παράγοντας, όμως, της ανταπόκρισης χιλιάδων εργαζομένων στην οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, ήταν και είναι η αναγνώριση που έχει το ΚΚΕ με την πολιτική και τη δράση του, από πλατιά τμήματα της εργατικής τάξης, της νεολαίας, των ανθρώπων του λαού μας.

Αναπτύσσουμε τη δράση μας σε μια περιοχή που οι δεσμοί του Κόμματος με τον εργατόκοσμο, είναι βαθιοί και πολύχρονοι. Αυτοί οι δεσμοί ενισχύονται στο στέρεο έδαφος της επιμονής μας για άνοδο της ταξικής πάλης, για ένταση της προβολής της πρότασης διεξόδου του Κόμματος.

Η επιτυχία της Ο/Ε μαζί με την πολύμηνη δουλιά που προηγήθηκε μας κάνουν αισιόδοξους μπροστά στην τελική ευθεία των εκλογών. Η άνοδός μας θα κριθεί από τη γενικευμένη προσωπική και συλλογική δουλιά όλων των μελών, ΚΝιτών, φίλων και οπαδών του ΚΚΕ, δουλεύοντας τις επόμενες μέρες άνθρωπο τον άνθρωπο, οικογένεια την οικογένεια, σπίτι το σπίτι.

Δίνουμε ήδη αυτή τη μάχη και τα καθημερινά μετρήσιμα μηνύματα μας κάνουν σίγουρους για την άνοδο των ψήφων και των ποσοστών μας στην Α' και Β' Περιφέρεια του Πειραιά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ