Κυριακή 8 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Α' Αθήνας

-- ΑΓΚΑΒΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

-- ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΑ: Εμπορος, με συμμετοχή στο κίνημα ειρήνης και το γυναικείο κίνημα.

-- ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ: Εμποροϋπάλληλος, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

-- ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Συνταξιούχος εμποροϋπάλληλος, αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας, μέλος του ΔΣ του ΙΚΑ - ΕΤΕΑΜ ως εκπρόσωπος των συνταξιούχων.

-- ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Ελεύθερος επαγγελματίας. Διατέλεσε δύο φορές δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων και πρόεδρος στο 3ο Διαμέρισμα. Είναι μέλος του Οργανισμού Νεολαίας Αθλησης Αθήνας.

-- ΓΚΙΩΝΗΣ ΘΕΜΗΣ: Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας.

-- ΚΑΝΕΛΛΗ ΛΙΑΝΑ: Δημοσιογράφος και εκδότης, βουλευτής Α' Αθηνών του ΚΚΕ.

-- ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, μέλος της Γραμματείας Αθήνας του ΠΑΜΕ.

-- ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ: Λογιστής, πρώην δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων.

-- ΛΟΜΒΑΡΔΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Προέρχεται από τη γενιά των Λαμπράκηδων. Συνδικαλιστής στο χώρο των ναυτιλιακών υπαλλήλων, μέλος της Γραμματείας της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Δημοκρατική Αλληλεγγύη και της «Συμπαράταξης για την Αθήνα».

-- ΜΕΛΑ ΕΥΑ: Ζωγράφος - χαράκτρια, διατέλεσε πρόεδρος και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας.

-- ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Καθηγητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Πολυτεχνείου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ).

-- ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Συνταξιούχος δημοσιογράφος και συγγραφέας, αντιστασιακός, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης.

-- ΠΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Οικοδόμος, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

-- ΡΑΜΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Δημοσιογράφος, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη», β' αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.

-- ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Εργαζόμενος στην ΠΥΡΚΑΛ, στέλεχος του ΠΑΜΕ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

-- ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΦΟΙΒΟΣ: Ηθοποιός

-- ΤΟΜΑΡΑΣ ΑΛΕΚΟΣ: Παιδίατρος, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας.

-- ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Τραπεζικός υπάλληλος, συνδικαλιστής, μέλος της Επιτροπής Σωτηρίας Λόφου Αλεπότρυπας Κυψέλης - Γαλατσίου και της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Κινήσεων για τη σωτηρία των ελεύθερων χώρων της Αθήνας.

-- ΦΑΜΠΑ ΕΥΑ: Σολίστ κιθάρας με διεθνή καριέρα και διακρίσεις. Διδάσκει κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο. Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Κιθάρας «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΜΠΑΣ».

-- ΦΕΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Βιοτέχνης, μέλος του προεδρείου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), διατέλεσε πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ