Κυριακή 9 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Να πιάσει τόπο

Ψηφίζουμε σήμερα. Και μπορεί, να μας φαίνεται ασήμαντη και αδύναμη η δική μας και μόνο ψήφος, αλλά κρύβει μέσα της δύναμη. Θα συμβάλει και αυτή στον αυριανό συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, χαράζοντας τον ένα ή τον άλλο δρόμο, για τη χώρα και όλους μας.

Ολοφάνερο είναι ποιοι διεκδικούν την εξουσία. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Ολοφάνερο, όμως, είναι και το γεγονός, πως έχουν την ίδια ουσιαστικά πολιτική, κάνοντας τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.

Οι μεροκαματιάρηδες και οι μισθωτοί, άνδρες και γυναίκες, οι άνεργοι και οι βιοπαλαιστές της πόλης και του χωριού, οι νέοι και οι νέες, που βλέπουν τα όνειρά τους να συνθλίβονται στα αδιέξοδα του δικομματισμού και οι συνταξιούχοι των συντάξεων της πείνας και του εξευτελισμού, οι προοδευτικοί άνθρωποι των Γραμμάτων και της Τέχνης, δεν έχουν το παραμικρό συμφέρον, να δώσουν τη δύναμη της ψήφου τους σε οποιονδήποτε από τους δύο σημερινούς διεκδικητές της εξουσίας. Δεν έχουν το παραμικρό συμφέρον, να τους δώσουν τη δυνατότητα της απρόσκοπτης συνέχισης της μέχρι σήμερα αντιλαϊκής τους πολιτικής. Ισα ίσα, το αντίθετο. Εχουν κάθε συμφέρον, να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, τη δύναμη της αντίστασης, το αντίπαλο δέος. Εχουν κάθε συμφέρον, να δώσουν τη δύναμη της ψήφου τους και να ψηλώσουν ακόμη περισσότερο την προοπτική του Λαϊκού Μετώπου, την προοπτική της αντεπίθεσης.

Σκεφθείτε, λοιπόν, καλά τι θα κάνετε τη δύναμη της ψήφου σας. Μετά την κάλπη, κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ