Κυριακή 18 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Φουρτούνες...

Πολύ δύσκολη φαίνεται πως είναι τελικά η «ενότητα της αριστεράς», ιδιαίτερα όταν αυτή επιχειρείται με στρατηγικής σημασίας ζητήματα να μένουν έξω από το τραπέζι του διαλόγου.

Ετσι μετά την κατ' αρχήν απόφαση της ΚΕΔΑ να μη συμμετέχει στις ευρωεκλογές μαζί με το ΣΥΝ και το «ενωτικό ψηφοδέλτιό» του, προχτές, με αφορμή τη θέση του ΣΥΝ για το Κυπριακό, προκλήθηκαν και άλλες φουρτούνες. Ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας που μετείχε ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης και αναδείχτηκε σε πρώτον επιλαχόντα (δεύτερος σε ψήφους) βουλευτή, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΝ. Καταγγέλλει «την ηγετική ομάδα του ΣΥΝ γιατί με το εθνικά, πολιτικά και ηθικά μειοδοτικό "ΝΑΙ" που υιοθέτησε, λειτούργησε ως κατώτερο υπαλληλικό προσωπικό του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών και όχι ως ηγεσία ενός αριστερού πολιτικού οργανισμού».

Και όπως αναφέρει, αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες που τον ψήφισαν, «για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε η ψήφος τους από την εν λόγω πλειοψηφία της ηγετικής ομάδας του ΣΥΝ».

Να περιμένουμε και συνέχεια;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ