Σάββατο 8 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Κάνει και κριτική ο δήμαρχος

Για ανέξοδους λαϊκισμούς έκανε λόγο ο δήμαρχος Πειραιά Χρ. Αγραπίδης σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των κατοίκων της Μαρίνας Ζέας, αναφερόμενος στις φωνές διαμαρτυρίας που ακούγονται για την καταστροφής της. Μια καταστροφή για την οποία ο ίδιος έχει τεράστια ευθύνη αφού, με το περίφημο μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε με την ΕΤΑ ΑΕ, παρέδωσε τη Μαρίνα στους ιδιώτες.

Τώρα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις των κατοίκων, επικαλείται το υφιστάμενο καθεστώς το οποίο αποκλείει το δήμο από τη διαχείριση του παραλιακού μετώπου, καθιστώντας τον ουσιαστικά έναν ηπειρωτικό δήμο. Δεν απαντά όμως στο ερώτημα σχετικά με το τι έκανε ο ίδιος ως δημοτική αρχή ώστε ο δήμος να μην απεμπολήσει, χωρίς καμία αντίσταση και παρά τις φωνές διαμαρτυρίας από την αντιπολίτευση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα δικαιώματά του πάνω στην ίδια την πόλη και τις ακτές της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του γραφείου του, προκειμένου να εξεταστεί το θέμα «με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, μακριά από ανέξοδους λαϊκισμούς, προγραμμάτισε νέα συνάντηση με την Επιτροπή κατοίκων την ερχόμενη βδομάδα, με την παρουσία και του... Διευθύνοντος Συμβούλου της "ΕΤΑ ΑΕ"»! Ο λαός του Πειραιά βέβαια βγάζει τα συμπεράσματά του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ