Σάββατο 22 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΧΑΝΙΩΝ
Ενα βήμα στο συντονισμό

Ενα βήμα στο συντονισμό του αγώνα τους έκαναν οι συμβασιούχοι των Χανίων, με τη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα Συμβασιούχων Νομού Χανίων. Η Επιτροπή συγκροτήθηκε σε συγκέντρωση που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, την οποία κάλεσε η προσωρινή Επιτροπή Πρωτοβουλίας των συμβασιούχων.

Η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Νομού Χανίων, σε ψήφισμά της ζητά:

Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, χωρίς περιορισμούς και εξαιρέσεις.

Να τηρηθούν οι προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις της προηγούμενης και τωρινής κυβέρνησης, προκειμένου να σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς της πολύχρονης ομηρίας και της εργασιακής ανασφάλειας που βιώνουν - όπως σημειώνουν - τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους.

Πλήρη σταθερή εργασία για όλους με εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

Η προσπάθεια της Επιτροπής Αγώνα Συμβασιούχων Ν. Χανίων εντάσσεται στην ανάγκη ακόμα μεγαλύτερου συντονισμού των δυνάμεων των συμβασιούχων, με σκοπό την ενίσχυση των αγώνων τους που, όπως δηλώνουν, όχι μόνο θα συνεχίσουν αλλά θα εντείνουν το επόμενο διάστημα.

Στην Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Νομού Χανίων συμμετέχουν οι συμβασιούχοι του Δήμου Χανίων, το σωματείο Ολυμπιακής Αεροπορίας, οι συμβασιούχοι στην Αρχαιολογία, οι αναπληρωτές - ωρομίσθιοι Α/βάθμιας εκπαίδευσης, ο σύλλογος αναπληρωτών και ωρομισθίων Β/βάθμιας εκπαίδευσης και ο σύλλογος Δασοπυροσβεστών νομού Χανίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ