Σάββατο 22 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ
Με ψήφο στο ΚΚΕ κατά ΕΕ και ιμπεριαλισμού

Με κινητοποιήσεις αλληλεγγύης και ψήφο στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, καλούνται οι αντιστασιακοί και οι φίλοι της Αντίστασης να δώσουν απάντηση στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα Ευρωπαϊκής Ενωσης, ΝΑΤΟ και Αμερικανών, που χαλκεύουν δεσμά και επιχειρούν να επιβάλουν τη νέα ιμπεριαλιστική τάξη τους με φωτιά και σίδερο.

Εμείς οι αντιστασιακοί, που δώσαμε εκατόμβες νεκρών και σακατεμένων για λευτεριά, ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία, τονίζεται στο σχετικό ψήφισμα της γεν. συνέλευσης των μελών της ΠΕΑΕΑ Γαλατσίου, καλούμε κάθε σκεπτόμενο Ελληνα, όλο τον ελληνικό λαό να στείλει όσο γίνεται περισσότερους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που συναποφασίζονται στις Βρυξέλλες και από ΝΔ -ΠΑΣΟΚ και με τις πλάτες του ΣΥΝ.

Από τον Πειραιά η νεοεκλεγμένη Διοικούσα Επιτροπή του τοπικού Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ καλεί τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης να επιστρατεύσουν όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει και να ριχτούν στη μάχη των ευρωεκλογών για την ενίσχυση του ΚΚΕ. Στη σχετική ανακοίνωση, επίσης, καταγγέλλεται η απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης που συνεχίζει τις αντιλαϊκές και κατά των αντιστασιακών πολιτικές και τα μέτρα που πήρε η προηγούμενη κυβέρνηση, όπως, π.χ., την κατάργηση της έκπτωσης στα εισιτήρια της ακτοπλοΐας για τους αντιστασιακούς κλπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ