Κυριακή 30 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ 7 ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Θα μιλήσουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα κατάλογο εκπροσώπων Κομμουνιστικών Κομμάτων από 7 χώρες της Ευρώπης, που θα μιλήσουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ. Πιο συγκεκριμένα:

- Κομμουνιστικό Κόμμα Λουξεμβούργου: Αλοέζ Μπιστόρφ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση στο Αγρίνιο την 1/6.

- Κομμουνιστικό Κόμμα στη Δανία: Λίνε Χάμερ Νονμπόε, μέλος της ΚΕ του Κόμματος. Θα μιλήσει στις 3/6 στην προεκλογική συγκέντρωση στα Γιάννενα. Το Κομμουνιστικό Κόμμα στη Δανία συμμετέχει στο «Λαϊκό Κίνημα ενάντια στην ΕΕ» και στο ευρωψηφοδέλτιό του.

- Σοσιαλιστικό Κόμμα Λετονίας: Σεργκέι Χριστολιούμποβ, αντιπρόεδρος, υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα μιλήσει στις προεκλογικές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα (4/6) και στη Χαλκίδα (5/6).

- Κομμουνιστικό Κόμμα Βοημίας Μοραβίας: Χασάν Σάρφο, υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων. Θα μιλήσει στις 6/6 στην προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.

- Ο διευθυντής της Κομμουνιστικής Επιθεώρησης Ιταλίας «Λ' Ερνέστο», Φόσκο Τζιανίνι, θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη (6/6).

- Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας: Οζγκιουρ Σεν, μέλος της ΚΕ. Θα μιλήσει στις 7/6 σε προεκλογική συγκέντρωση στα Τρίκαλα.

- Πορτογαλικό Κομμουνιστικό Κόμμα: Εμανουέλα Μπερναρντίνο, υπεύθυνη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων. Θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα (9/6).

- ΑΚΕΛ Κύπρου: Εκπρόσωπος του Κόμματος θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ