Τετάρτη 7 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΜΗ ΓΕΛΑΣ...

ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ: «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ»: «Στις αρχές Μαΐου δύο αστυνομικοί είχαν ραντεβού το πρωί στην πλατεία Μαβίλης. Αυτός που περίμενε τηλεφωνεί από το κινητό του στο κινητό του άλλου που καθυστερούσε. Τελειώνοντας τη συνομιλία του λέει: "άντε γρήγορα... γιατί τώρα περνάει από μπροστά μου ο Αμερικανός πρέσβης με τη συνοδεία του". Το απόγευμα της επόμενης μέρας στο σπίτι του πρώτου αστυνομικού δύο κύριοι του επέδειξαν δύο ταυτότητες της ΕΥΠ και τον ρώτησαν ευθέως τι εννοούσε, γιατί αναφέρθηκε στον Αμερικανό πρέσβη και τη συνοδεία του. Επειτα από δύο ημέρες την ίδια ακριβώς επίσκεψη δέχθηκε και ο άλλος αστυνομικός. Δόθηκαν αμοιβαίες διευκρινίσεις και το θέμα διευθετήθηκε» (Το ρεπορτάζ του Αριστείδη Οικονόμου στον «ΕΠΕΝΔΥΤΗ»).

ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΠΑΣΟΚ... «Εδώ και πολύ καιρό η ΕΥΠ και η ΕΛ.ΑΣ. έχουν προμηθευτεί υπερυπολογιστή με ειδικό πρόγραμμα καταγραφής έως 3 εκατομμυρίων τηλεφωνικών συνομιλιών το λεπτό (!) και ειδικό πρόγραμμα για αξιολόγηση με λέξεις - κλειδιά. Το λογισμικό και το πρόγραμμα είναι είναι ισραηλινά. Η ψηφιοποίηση της ελληνικής γλώσσας και η διαδικασία ηλεκτρονικής ταυτοποίησής της έγιναν από το Ινστιτούτο Επεξεργασίας Λόγου (νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου) και ολοκληρώθηκαν την περίοδο 1999-2000» (Από το ίδιο ρεπορτάζ στον «ΕΠΕΝΔΥΤΗ»).

ΕΦΙΑΛΤΗΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ; «Υπάρχει βεβαίως και το εφιαλτικό σενάριο όλα να μείνουν ως έχουν και να αποτελέσει ο ελληνικός θρίαμβος στην Πορτογαλία μια αναλαμπή, ένα παραμύθι για να έχουν να διηγούνται οι Ελληνες διεθνείς στα εγγόνια τους...» (Ο Γιάννης Τζούστας στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ